CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Ești aici: Decor de perete > Fotografie pe lemn
Fotografie pe lemn

DETALII PRODUS - FOTOGRAFIE PE LEMN

Fotografie pe lemn
Vizualizare detalii

Modern & rustic!

Modern și rustic: fotografia ta digitală printată direct pe lemn. Materialul de lemn de calitate este baza acestei decorațiuni unice, iar designul tipic al lemnului conferă culorilor un efect inimitabil.

Elementele de lemn plasate la o distanță minimă inteționată una de alta, distanță care nu este deloc deranjantă, mai mult, ajută la evidențierea motivului printat. Bucățile de lemn din spate asigură stabilitate maximă.

Poți alege dintre nouă dimensiuni, cea mai impozantă are dimensiunea de 80 x 80 cm, dar și formatul cel mai mic de 20 x 20 cm conferă oricărei suprafețe de perete un farmec încântător.

Știai?

Fotografia pe lemn este procesată din lemn prevăzut cu certificat FSC®, deoarece lemnul exploatat provine din păduri în care se ţine cont de managementul forestier responsabil (FSC® 100%; C101851).

Fotografie pe lemn
Vizualizare detalii

Informații produs

Fotografia pe lemn este formată din 2-8 bucăți de lemn de câte 4 cm grosime

Material:

lemn de pin

Formate:

20x20, 20x30, 30x45, 40x40, 40x60, 50x70, 60x60, 60x80, 80x80 cm

de la 134.90 Lei*
Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.
Am înțeles

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.