CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Ești aici: Fotografii > Fotografii

Contact

Telefon şi E-mail


Luni-Vineri: 9:00-17:30
(tarif normal)
Servicii
Serviciul Relaţii Clienţi disponibil în zile lucrătoare
Certificat de calitate
Câştigarea nenumăratelor teste
Printare poze digitale online, imprimare Fotografie, tiparire Foto - Cewe.ro

Informaţii foto privind mărimile digitale

În ceea ce priveşte prelucrarea fotografiilor, dorim să vă informăm că folosim o soluţie abordată în întreaga Europa, pe baza căreia fotografiile sunt tipărite la dimensiunea definită de raportul de laturi (aspect ratio). Conform acestei proceduri, lăţimea este întotdeauna fixă (de ex. 9 cm, 10 cm, 13 cm), lungimea variază însă în funcţie de setările cu care fotografia a fost efectuată iniţial (dimensiune de printare variabilă/dinamică) – astfel încât toate detaliile vor fi tipărite pe întreaga hârtie.

Dacă nu am lua în considerare raportul de laturi setat iniţial de dumneavoastră, în unele cazuri s-ar pierde din motive - de exemplu partea de sus sau partea de jos a fotografiei.

În practică, aceasta înseamnă că fotografiile cu diferite raporturi de laturi sunt printate cu diferite lungime. Dacă doriţi ca fotografiile să fie procesate la aceeaşi lungime, dimensionaţi-le cu un program de editare fotografii sau după încărcarea fotografiilor, la opţiunea Raport de laturi, alegeţi „Raport de laturi clasic” (în cazul comenzilor trimise online) sau „Format imagine clasic” (în cadrul software-ului de comandă CEWE FOTOLUMEA Mea). Formatul 2:3 înseamnă că dimensiunea fotografiilor va fi aceeaşi, dar fotografiile realizate cu un alt raport de laturi vor pierde detaliile de pe margini.

Este important de notat faptul că fotografiile sunt tipărite pe role de hârtie. Dimensiunea rolelor prestabileşte dimensiunea fotografiilor. Dimensiunile exacte ale rolelor de hârtie sunt (dimensiunile pot diferi cu 1-1 mm):

9x13: lăţimea rolei de hârtie este 89 mm

10x15: lăţimea rolei de hârtie este 102 mm

11x17: lăţimea rolei de hârtie este 114 mm

13x18: lăţimea rolei de hârtie este 127 mm

20x30: lăţimea rolei de hârtie este 203 mm

30x40: lăţimea rolei de hârtie este 305 mm

Pentru a evita apariţia marginilor albe în fotografie, aparatul de imprimare iluminează o suprafaţă mai mare decât lăţimea hârtiei, astfel se produce o pierdere de 2-2 mm la margini, pe lângă aceasta, aparatul taie 1-1 mm din lungimea fotografiilor.

DEVELOPARE FOTOGRAFII

Printare fotografii
Vizualizare detalii

Păstrează amintirile pentru totdeauna pe hârtie fotografică strălucitoare!

Fotografii premium:

• Fotografia premium se prelucrează pe hârtie fotografică Fuji Crystal Supreme, cea mai bună alegere pentru o suprafață rezistentă și culori mai vii și mai strălucitoare

• Poți selecta între hârtie fotografică mată sau lucioasă

• Editare și comandă ușoară prin software sau online

Fotografii standard:

• Fotografia standard se prelucrează pe hârtie fotografică Fuji, la o calitate excepțională

• Hârtie fotografică lucioasă

• Editare și comandă simplă prin software, online sau direct din aplicație

Raport de laturi fotografii digitale - cewe.ro

Informații raport de laturi

Raportul de laturi setat inițial în aparatele foto digitale este de regulă de 3:4.

Având în vedere acest fapt la o folosire integrală a formatului clasic obișnuit de ex. 10x15 cm, în cazul dimensiunii digitale standard (10x13cm) s-ar pierde din motive. Mărimi diferite față de cele standard rezultă și datorită ajustarii imaginilor sau efectuarea fotografiilor cu mai multe aparate setate diferit.

În cazul în care doriți ca fotografiile să fie de aceeași dimensiune fără a se pierde din motive, vă rugăm să procedați conform celor menționate mai jos:

- asigurați-vă că la realizarea fotografiilor folosiți mereu aceleași setări/raport de laturi

- în cazul în care fotografiile au fost efectuate cu setări diferite, dar doriți ca print final o singura mărime, redimensionați fotografiile înainte de transmiterea comenzii

Redimensionarea imaginilor poate fi efectuată și prin softul nostru de comandă descărcabil gratuit de pe site.

Dacă aparatul de fotografiat permite setarea 3:2, utilizați mereu această opțiune. Astfel fotografiile vor fi prelucrate mereu la dimensiunile clasice analog fără a se pierde din motive (de ex. 10x15 cm).

de la 0.49 Lei*
Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.
Am înțeles

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.