CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Ești aici: Felicitări > Felicitări în set de 10 bucăți > Felicitări pe hârtie fotografică > Felicitări pe hârtie fotografică
Imprimare Felicitări pe hârtie fotografică - Cewe.ro

FELICITARE PE HÂRTIE FOTOGRAFICĂ (SET DE 10 BUCĂȚI)

Felicitare pe hârtie fotografică (Set de 10 buc.)
Vizualizare detalii

O fotografie exprimă mai mult decât o mie de cuvinte!

Felicitarea pe hârtie fotografică personalizată cu fotografia Dumneavoastră este surpriza ideală pentru Crăciun sau Ziua de naştere. Realizarea produsului este extrem de uşoară cu software-ul gratuit de comandă CEWE Fotolumea mea sau editorul online. Trebuie doar să alegeţi elementul de design potrivit ocaziei şi să încărcaţi fotografia preferată.

Produsul vine în pachet de 10 bucăți cu 10 plicuri aferente. Hârtia fotografică de calitate garantează o vitalitate excepțională a culorilor.

Mesajele, textele ce apar pe Felicitări pot fi formulate de Dumneavoastră. Alegeți şablonul sau elementul de design favorit pentru a realiza felicitările personalizate în funcţie de ocazie.

Felicitări pe hârtie foto (set de 10 bucăţi)
Vizualizare detalii

Informații produs

Dimensiuni:

100 x 185 mm

Material:

hârtie fotografică

Elemente de design:

nenumărate șabloane stilistice

Conținut pachet:

set de 10 bucăți cu 10 plicuri corespunzătoare

de la 19.90 Lei*
Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.
Am înțeles

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.