Ruxandra Luca - cele mai dragi momente în CEWE FOTOCARTE

„Cred că toate mamele au telefonul plin de poze cu copiii lor. Cât îmi place să îi surprind și eu pe ai mei în diverse ipostaze, iar dacă băieții stau deja mai greu la poze, cu asta mică fac adevărate ședințe foto. Ea este și la vârsta la care se schimbă foarte repede, este tot mai fetiță cu fiecare lună și tot mai tare i se conturează chipul. Ce bine că măcar în poze timpul stă în loc. Mă și gândesc cum, peste ani, ne vom uita cu toții la aceste imagini și vom realiza cât de mici și pufoși erau ei. Ne vom întreba cum de mi-au încăput în burtă și în brațe și ne vom bucura că nu vor fi vreodată prea mari pentru a-mi încăpea în suflet. Am strâns peste 26 000 de poze în telefon (nu exagerez, chiar atâtea am), cu tot felul de momente. Și tare rău mi-ar părea să rămână doar acolo, în telefon. Așa că le selectez periodic pe cele mai dragi și le pun în CEWE FOTOCĂRȚI.

Pasiunea mea pentru CEWE FOTOCĂRȚI a început pe când eram gravidă cu Ava, atunci mi-am făcut-o pe prima și de atunci îmi tot comand. Sar în sus de bucurie când ajunge curierul cu comanda, nu știu cum să desfac mai repede ambalajul și să încep să răsfoiesc fotocărțile. Sunt produse de calitate, vezi în tot grija pe care cei de la CEWE o au pentru clienți, începând de la modul în care îți vin ambalate CEWE FOTOCĂRȚILE, la felul în care arată fiecare pagină și până la cele mai mici detalii.

Pentru comanda noastră de luna aceasta am ales o CEWE FOTOCARTE în format XXL și cu un efect de lăcuire care dă foarte bine (o să vedeți dacă îl alegeți și voi).

"Pe coperta fotocărții ne-am strâns toți 5, în interior predomină pozele cu ăștia mici. Vă las să aruncați o privire în CEWE FOTOCARTEA noastră!”