Urmărire comandă
Locații Instant Print
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Ruxandra Luca: prețuiește și păstrează în siguranță cele mai dragi amintiri cu CEWE.

Cum am crezut pierdute 500 dintre cele mai dragi fotografii.

Știți că Ava a împlinit 1 an în primăvară, iar petrecerea ei a fost un eveniment restrâns, în familie, așa cum ne-am dorit.

Am făcut muuuulte poze frumoase la momentul respectiv, cu noi 5, cu Ava, cu mine și cu băieții sau doar cu băieții, eu și tatăl lor, cu bunicii, toate combinațiile posibile, în niște fotografii pe care abia le așteptam, după eveniment. Ei, și am primit un link cu ele, pe care îl tot accesam, când voiam să mă bucur de pozele noastre de familie.

Până într-o zi, când am văzut că linkul nu mai există, iar mie nu îmi trecuse prin cap să salvez pozele. Mare noroc am avut că fotograful le mai avea, astfel încât ni le-a trimis din nou, cu rugămintea ca de data asta să nu mai uităm să le salvăm. Recunoscătoare până la cer și înapoi, i-am promis că rezolv negreșit, după care, ce credeți? M-am luat cu una, cu alta și am tot amânat, până am uitat complet de poze. La început de septembrie, le-am căutat nostalgică, să îmi mai clătesc ochii cu ele. Și mi-a stat inima în loc în momentul în care am realizat că uitasem să le salvez. Din nou! Iar linkul nu mai era valabil, desigur. Ați putea zice că exagerez, că de ce să mă alarmez atât, erau doar niște poze. De fapt, erau toate amintirile noastre de la prima aniversare a Avei, erau atâtea cadre minunate cu ea din fix ziua în care a împlinit 1 an, când era vizibil mai mică decât este acum, plus cadre cu noi, toți ai ei, bucuroși, emoționați, curioși, plângăcioși, cum am fost atunci. Ah, ce m-am mai învinovățit că pierdusem pozele alea adorabile. Cum să mi se întâmple de două ori, cum? Dar nu, trebuia să le recuperez. Deși trecuseră patru luni de la eveniment, deși șansele ca fotograful nostru să le mai aibă erau mici, l-am sunat să îl întreb. Și da, o, da, nu le ștersese. Atunci mi le-a trimis, tot atunci le-am descărcat și, pentru că știți vorba aia, ce-i în mână nu-i minciună, le-am și dat la printat. Imediat, de acasă am făcut comanda în aplicația CEWE și în câteva zile am avut pozele la ușă. După ce crezusem că le-am pierdut definitiv, faptul că acum le aveam în mână, le puteam atinge și vedea și depozita într-un loc sigur din casă, nu undeva online, să se mai piardă iar, mi s-a părut wow.

500 de fotografii am comandat.

Aș fi făcut 1000, dar am zis că exagerez. În concluzie, tot 1000 fac, numai că în două tranșe. Ha, ha. Deci acum butonez deja la a doua comandă.

Cât este de ușor să comanzi poze la CEWE

Cum am procedat, mi-am făcut întâi un folder pe desktop în care am pus toate pozele pe care voiam să le comand.

Am selectat 500, cu greu, la modul că din 10 imagini cu Ava aproape identice, încercam să aleg doar una pentru printat și tot așa. Pe lângă pozele de la petrecere, am strecurat câteva și de la ședința foto făcută la noi acasă, cu câteva zile înainte ca Ava să împlinească 1 an. Nu aveți idee cât de simplu este să comanzi poze la CEWE. Eu aveam descărcată pe laptop aplicația CEWE, dar aș fi putut da comanda și direct pe www.cewe.ro Am selectat butonul "fotografii", apoi opțiunile dorite. Am mers pe varianta "Clasic", ceea ce înseamnă că toate pozele sunt printate la aceeași dimensiune. Aplicația mi-a accesat dintr-un click folderul cu poze de pe laptop și a încarcat imediat toate cele 500 de imagini din el, astfel încât să pot finaliza rapid procesul.

Dacă vreți să dați comanda de poze direct de pe telefon, se poate foarte bine. Inclusiv CEWE FOTOCĂRȚI mi-am comandat astfel și chiar dacă nu ai toate opțiunile de pe laptop, ai destule. Mai les când vine vorba de printarea pozelor, pe care adesea le păstrăm în telefon, cred că este cel mai simplu să dai comanda pentru ele tot de pe telefon.

Calitatea fotografiilor este foarte bună, o să vedeți dacă vă comandați la CEWE.

Sunt printate pe hârtie foto veritabilă, iar culorile sunt vii.

Bine de știut, dimensiunile fotografiilor sunt variate: se pot printa de la poze cu dimensiuni obișnuite, 10x15, până la fotografii de dimensiuni mari, 50x70 cm. Eu am mers pe varianta 10x15. Iar unele dintre fotografiile pe care alegeți să le printați se pot transforma în cadouri de suflet pentru bunici, prieteni sau alți oameni dragi. Eu din astea 500 de acum nu mă îndur să dau, dar din comanda următoare, pe care vreau să o finalizez azi, am fotografii cu destinație clară: pentru bunici, mătușă, unchi și nana Avei.

Știți de anul trecut că, de când am decoperit CEWE, numai la ei apelez pe zona asta de poze sau CEWE FOTOCĂRȚI. Și aș zice că nu întâmplător. CEWE are o tradiție de peste 60 de ani în industria foto, este cel mai mare furnizor de servicii foto din Europa și produsele CEWE sunt premiate pentru calitate. Iar când vine vorba de cadouri foto, cele de la CEWE aduc mereu bucurie.

E testată de noi treaba asta, fie că sunt cadouri pe care ți le faci singur sau pe care le oferi oamenilor dragi.