CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Sunteți aici: Ocazii > Crăciun tipps

Descoperiţi bucuria de a dărui:

Parcurgeţi ideile noastre de cadouri personalizate pentru ca

sărbătorile de iarnă să devină perioada cea mai frumoasă a anului.

CEWE FOTOCARTE Garanţie de satisfacţie

Pentru noi este important ca dumneavoastră să fiţi
mulţumit de CEWE FOTOCARTEA comandată! De
aceea ne asumăm responsabilitatea ca pentru fiecare
CEWE FOTOCARTE să oferim 100% Satisfacţie
Garantată. În cazul în care sunteţi nemulţumit de
CEWE FOTOCARTEA primită, apelaţi cu încredere la
colegii de la Relaţii cu Clienţii.

Contact Relaţii cu Clienţii:
Nr. telefon: 0316 300 693

Fotografii de Crăciun

Atmosfera sărbătorilor, masa îmbelşugată şi bradul împodobit creează o atmosferă ce trebuie imortalizată. În următorul articol vă prezentăm câteva sfaturi utile pe următoarele teme:
- Portrete de familie
- Fotografii realizate la lumina lumânării
- Fundalul de Crăciun
- Masa festivă
de la 16.90 Lei*
Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, vine şi timpul  dăruirii. Cu toţii suntem în căutarea cadoului perfect pentru persoanele dragi.

CEWE CALENDARELE personalizate cu fotografii aduc zâmbete şi bucurie pentru întreaga familie, deoarece fiecare pagină oferă o nouă surpriză, o nouă amintire petrecută împreună.

Vă stă la dispoziţie o gamă variată de formate şi tipuri de hârtii, astfel clipele importante vor fi păstrate în forme inedite. Realizaţi cadouri unice de Crăciun pentru toată familia!

Comandă CEWE CALENDARUL în doar câteva minute

Am posibilitatea să comand simplu şi uşor un
CEWE CALENDAR realizat de mine?
Citiţi aceste sfaturi utile pentru a realiza
online calendare minunate în
doar câteva minute.

Calendar de birou tip pătrat

de la 49.90 Lei*
Datorită formatului pătrat, acest calendar oferă mare
varietate de poziţionare a fotografiilor, fie că acestea sunt portrete sau panoramice. Calendarul de birou este elementul decoraţional ideal pe orice birou sau un cadou original pentru colegi!

Idei creative pentru împachetarea calendarelor

Lăsaţi-vă creativitatea să zburde şi realizaţi un ambalaj formidabil
pentru calendarul personalizat!
Urmăriţi paşii pentru a oferi cadoul realizat într-un ambalaj unic.
Vă dorim distracţie plăcută!

Felicitări pliate (Set de 10 bucăţi)

de la 19.90 Lei*
Felicitările editate cu propriile fotografii sunt alegerea perfectă pentru ocaziile speciale. În atmosfera sărbătorilor adăugaţi texte şi un element creativ de design pentru Crăciun.
Efect de lac auriu/argint

Efect de lac auriu/argint

de la 79.40 Lei*

Surprindeţi-i pe cei dragi cu o felicitare personalizată! Unele elemente de design acum sunt disponibile cu efectul special de lac auriu/argint.

Efect de lac

Efect de lac

de la 79.40 Lei*
Unele elemente de design acum sunt disponibile cu efectul special de lac. Utilizaţi acest efect special pentru a crea un fundal unic fotografiilor adăugate.
Felicitare clasică personalizată

Felicitare clasică personalizată

de la 19.90 Lei*

Realizaţi şi comandaţi felicitări clasice prin adăugarea fotografiei preferate şi mesajul personal!  Pachetul comandat conţine 10 felicitări şi 10 plicuri aferente, livrate în ambalaj special.

Mesajul special pentru Crăciun

Realizaţi cărţi poştale formidabile! Urmăriţi instrucţiunile şi surprindeţi-i pe cei dragi într-un mod original.

Fotografia preferată pe pânză

de la 76.90 Lei*
Locuinţa devine mai primitoare cu fotografia preferată expusă în living sau în dormitor. Poza printată pe pânză artistică şi întinsă pe o ramă invizibilă de lemn este un element decoraţional special pentru orice încăpere din locuinţă.

Poster pe hârtie fotografică

de la 9.90 Lei*

Pentru momente ce merită să fie imortalizate Editaţi şi comandaţi fotografia preferată dintre cele realizate în această vară în forma unui poster pe hârtie fotografică. Hârtia fotografică de calitate oferă o claritate maximă, iar culorile devin mai vii şi strălucitoare.

Fotografie pe pânză din mai multe piese

de la 167.80 Lei*
Decoraţiuni speciale realizate cu doar câteva clickuri: fotografia preferată este compusă din mai multe piese de canvas. Piesele separate sunt puse una lângă alta, formând astfel un întreg aparte. Dumneavoastră decideţi ca această decoraţiune să fie compusă din 2, 3 sau 4 piese.

Fotografie pe pânză în ambalaj special de Crăciun

Realizaţi un ambalaj special pentru fotografia dumneavoastră printată pe canvas! Persoana iubită astfel se va bucura nu doar de cadou ci şi de ambalajul creativ de Crăciun.
Fotografii retro

Fotografii retro

de la 65.90 Lei*

Pentru adepţii stilului vintage şi retro recomandăm Fotografia tip retro cu rame creative, şabloane şi efecte cromatice speciale. Partea de verso de culoare neagră redă efectul de fotografie retro original. Pachetul conţine setul de fotografii de 16, 24 sau 32 bucăţi şi o cutie pentru fotografii.

Căni personalizate

Căni personalizate

de la 27.90 Lei*
Pentru acele momente de „me time” în toiul pregătirilor de Crăciun: o cană latte sau o cană cu interior colorat, cu fotografia dumneavoastră printată pe exterior şi o ciocolată caldă savuroasă  este combinaţia perfectă pentru serile petrecute acasă.
Puzzle

Puzzle

de la 32.00 Lei*
O amintire frumoasă păstrată în forma unui puzzle. Momentele petrecute împreună devin mai speciale!
Jocul se livrează ambalat într-o cutie cartonată şi se ataşează o copie originală a fotografiei alese, care poate fi folosită ca şablon.
Pernă personalizată

Pernă personalizată

de la 21.90 Lei*

Odată cu venirea anotimpului răcoros, ne place să petrecem mai mult timp comod în căldura casei noastre. Pentru aceste zile vă recomandăm pernele personalizate cu fotografii, texte şi elemente de design.

Ambalarea cadourilor pentru Crăciun la nivel avansat

Scoateţi la iveală latura artistică şi surprindeţi-i pe cei dragi cu cele mai creative ambalaje handmade! Veţi avea nevoie doar de imaginaţie şi răbdare. Spor la împachetat şi dăruit!

Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.