CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Ești aici: Ocazii > Dragoste
de la 36.90 Lei*

CEWE FOTOCARTE Compactă

– povestea iubirii noastre

Prima întâlnire romantică plină de emoție și speranță. Locul, unde mi-a șoptit pentru prima dată „Te iubesc!” Aceste momente merită să fie păstrate într-o CEWE FOTOCARTE!

Idee – fiecare pagină dintr-o fotocarte compactă redă sentimentul de dragoste, de fericire prin aventurile trăite împreună. Editaţi până chiar şi la 74 de pagini. Nu uitaţi, și coperta este personalizabilă!

– Povestea de dragoste personală

Adăugaţi un filmuleţ scurt Cărţii poştale sau în CEWE FOTOCARTEA realizată în luna de miere. E foarte simplu, filmuleţul trebuie doar încărcat pe parcursul editării. Software-ul/Aplicaţia generează automat un cod QR, astfel filmuleţul poate fi vizualizat cu uşurinţă.

de la 62.90 Lei*

Felicitare XL pliată pe latura lungă

Surprindeţi-i pe cei dragi cu fotografiile realizate în luna de miere, în forma unei felicitări, căreia puteţi adăuga şi un filmuleţ cu cele mai călduroase urări.

Nu uitaţi - 14 februarie, Ziua Îndrăgostiţilor. Surprindeţi-vă persoana iubită cu o declaraţie de dragoste printr-o felicitare personalizată!

de la 35.90 Lei*

Carte poştală clasică

Mesajul de dragoste devine mai personal printr-o carte
poştală cu fotografia realizată împreună.

Doriţi să oferiţi o surpriză extravagantă?
Alegeţi Felicitarea XL!

Aplicaţia
CEWE FOTOLUMEA Mea!

Comandaţi uşor şi simplu prin smartphone
sau tabletă o CEWE FOTOCARTE, felicitări cu
fotografii şi multe altele!

Comand acum

- Tăbliţă în formă de inimă şi muffins gustoşi

Surprindeţi-vă iubitul cu un cadou creativ şi dulce! O prăjitură făcută „cu suflet”, decorată cu fotografia realizată împreună este un cadou cu totul special pentru El. Reţetă şi instrucţiuni tăbliţă în formă de inimă

de la 55.50 Lei*

CEWE CALENDAR cu funcţie de caiet de surpriză

Un gest mic dar preţios pentru a mulţumi dragostea şi suportul persoanei iubite. Idee creativă: Ascundeţi câte o surpriză pe paginile calendarului de perete A4 panoramic! Adăugaţi o fotografie cu o surpriză plăcută pentru fiecare lună a anului, fie aceasta o invitaţie la film, o cină romantică sau un picnic în parc – ideea este să oferiţi evenimente la care aţi participa cu plăcere împreună cu iubitul/iubita.
Luna de început poate fi aleasă opţional, după preferinţă. Calendarul este disponibil şi prin aplicaţia CEWE FOTOLUMEA Mea.

Cum se realizează un CEWE CALENDAR plin de surprize?

Alegeţi evenimentul dorit, de exemplu o întâlnire romantică la o cafenea în iunie. Selectaţi o fotografie ideală pentru surpriza aleasă – fie o imagine cu cafeneaua sau una cu îngheţata ori cu o cafea savuroasă.

de la 49.90 Lei*

Calendar de birou tip pătrat

Calendarul de birou tip pătrat oferă o imensă varietate de poziţionare a fotografiilor preferate, fie că acestea sunt portrete sau panoramice. Un cadou ideal pentru cineva drag.

de la 13.90 Lei*

Poster pe hârtie fotografică

Cele mai frumoase fotografii merită o atenție mai deosebită!

 Hârtia fotografică de calitate oferă o claritate maximă și culori

vii strălucitoare.

de la 13.90 Lei*

Poster pe hârtie fotografică

Cele mai frumoase fotografii merită o atenție mai deosebită!

 Hârtia fotografică de calitate oferă o claritate maximă și culori

vii strălucitoare.

O surpriză mică pentru fiecare zi – aveți nevoie doar de un borcan, pe care să-l decoraţi cu Fotostickerul realizat de Dumneavoastră. Notaţi surprizele (cinema, o plimbare în parc, etc.) pe fițuici, îndoiţi-le şi puneţi-le în borcan. Astfel în fiecare zi puteţi oferi câte o surpriză persoanei iubite!

Pe parcursul unei relaţii romantice simţim nevoia să realizăm cât mai multe fotografii împreună.
Noi vă oferim acum un pachet special de cărți de joc, cu ajutorul căruia veţi putea retrăi amintirile preţioase petrecute cu perechea.

de la 112.90 Lei*

Fotószalag

– egy idővonal tele romantikával

Díszítse Ön is lakását a fali dekorációk legújabb generációjával! Választható alapanyagok: kasírozott fotó, akrilüveg fotó, alufotó, galéria fotó.

de la 83.90 Lei*

Fotografie pe pânză

– pentru momentele deosebite

Printate pe pânză veritabilă și întinse pe o ramă invizibilă de lemn, fotografiile Dumneavoastră preferate transformă într-un adevărat punct de atracţie întreaga locuinţă.

de la 84.80 Lei*

Rame

– Fotografii la dimensiuni uriaşe

Modalitate elegantă de prezentare a fotografiilor printate pe pânză: alegeţi o ramă externă ideală care se potrivește.

de la 112.90 Lei*

Pernă premium

– personalizată cu poză

Îmbrățișați această pernă decorativă în nopţile petrecute singuri, departe de persoana iubită. Aveţi la dispoziţie 5 dimensiuni diferite.

Drumul spre dragoste trece prin stomac

Mai departe

Joc de memorie

Mai departe
Sus
Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.
Am înțeles

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.