Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești un voucher de 10% pentru următoarea ta achiziție.

Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Huawei Slider Huawei Slider

Carcase Huawei

Protecție excelentă pentru modelele Huawei

Oferta noastră completă

Selectați tipul dispozitivului dumneavoastră!

Unic și personal: noile huse de protecție Huawei

Alegeți dintr-o varietate de materiale și modele

Carcase pentru telefoane Huawei

Vă puteți aștepta la calitate numai de la Huawei - și acest lucru ar trebui să se aplice și carcaselor. Alegeți-vă o carcasă de telefonudvs.lui mobil Huawei de la CEWE și creați-vă singuri în doar câțiva pași. De exemplu, puteți alege fotografia dvs. preferată a copiilor sau animalului dvs. de companie , dar puteți crea și o copertă cu un peisaj - decizia depinde în totalitate de dvs.

Odată ce imaginea este selectată, trebuie doar să decideți asupra materialului carcasei. CEWE oferă o serie de carcase de protecție diferite pentru Huawei. Selecția variază de la carcase din silicon până la carcase cu flip-uri practice și carcase din lemn dur . În plus, unele produse au mai multe culori de bază pentru a alege.

Protecție unică pentru Huawei P20

Huawei P20 are o cameră duală Leica și este tovarășul ideal pentru oricine dorește să facă fotografii extraordinare cu smartphone-ul său. Alegeți-vă o carcasă pentru telefonul dvs. mobil Huawei care se potrivește perfect nevoilor dvs.: fie o carcasă subțire care se potrivește în buzunarul pantalonilor, fie o carcasă cu mânecă completă care vă protejează și afișajul de înaltă rezoluție.

Huawei Mate 20: Crați o carcasă pentru telefon mobil cu CEWE

Huawei Mate 20 face acum fotografii și mai clare! Trei lentile Leica sunt amplasate pe spatele smartphone-ului. Toate carcasele noastre Huawei se potrivesc obiectivului și formelor camerei cu o decupare precisă, astfel încât să le puteți folosi oricând, indiferent de carcasă. Singura excepție este carcasa tip sleeve, deoarece trebuie să scoateți telefonul mobil dacă doriți să-l utilizați - soluția ideală pentru oricine dorește să simtă finisajul din sticlă de înaltă calitate al Huawei Mate 20 chiar în mâinile lor.

Dacă sunteți îngrijorat de menținerea vizibilă a culorii uimitoare a finisajului Twilight, alegeți o carcasă din silicon transparent . În acest fel, dispozitivul nu este zgâriat, dar designul telefonului mobil rămâne complet vizibil.