Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești un voucher de 10% pentru următoarea ta achiziție.

Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Tipuri de livrare

Efectuăm livrările cu ajutorul acestor parteneri competenți.

Livrarea în siguranță a coletelor dvs. cu livrare la domiciliu. Ani de experiență și expertiză garantează că produsele fotografice CEWE sunt livrate în siguranță și rapid.

Doriți să vă ridicați produsele foto comandate de acasă sau de la serviciu? Alegeți livrare la domiciliu convenabilă după ce vă logați/înregistrați la comandă!

Partenerul nostru este GLS Date de contact : Număr de telefon: 0269 501 900 E-mail: info@gls-romania.ro

Pentru modificări/întrebări contactaţi serviciul Relaţii cu Clienţii GLS de luni până vineri între orele 08:00 – 19:00.

Când voi primi comanda procesată? Produsele comandate vor fi livrate peste 2-3 zile lucrătoare de la primirea înştiinţării despre comanda procesată. GLS livrează de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-17:00.

Unde găsesc mai multe informaţii despre colet? Urmărire comandă » Prin intermediul sistemului GLS online de urmărire al coletelor, puteţi afla informaţii despre statusul livrării în orice moment. Numărul coletului este menţionat în e-mail-ul de înştiinţare primit la finalizarea comenzii.

În ziua livrării nu voi fi disponibil la adresa indicată, cum procedez? În cazul în care doriţi să modificaţi data sau locul livrării contactaţi serviciul Relaţii cu Clienţii GLS prin telefon sau prin adresa de e-mail, cu o zi lucrătoare înainte de livrarea coletului. Numărul de colet GLS îl găsiţi în e-mailul de Comandă procesată.

După 3 încercări nereușite de livrare, pachetul va fi returnat furnizorului de servicii.

Cât costă livrarea la domiciliu? Livrarea la domiciliu, indiferent de greutatea coletului costă 19,90 RON. În cazul în care comanda conține mai multe categorii de produse, care au termene diferite de procesare și livrare, taxa de transfer se adaugă pe fiecare categorie de produs în parte.

Dacă valoarea comenzii este mai mare de 150 Lei, pentru livrarea gratuită utilizează codul de voucher ”LIVRAREGRATUITA”! Beneficiază de acest voucher dacă valoarea comenzii dintr-o singură categorie de produse este mai mare de 150 Lei. Discountul nu poate fi cumulat cu altă reducere.

»IMPORTANT: costul livrării poate varia în funcție de categoria produselor. Puteți găsi costurile de transport aici «

De ce CEWE?

Cea mai mare companie de servicii foto din Europa
100% GARANȚIA SATISFACȚIEI
Serviciul suport clienți - de Luni până Duminică

Suntem aici la dispozitia dumneavoastra! Sunați-ne!

Date de contact ale serviciului nostru pentru clienți: 0316 300 693, de Luni până Vineri între 9.00-17.00, Sâmbăta și Duminca între 10.00-18.00