CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Ești aici: Utilizare cod voucher

Contact

Telefon şi E-mail


Luni - Vineri: 09:00-17:30 Sâmbătă - Duminică 10:00-18:00
(tarif normal)
Servicii
Serviciul Relaţii Clienţi disponibil în zile lucrătoare
Certificat de calitate
Câştigarea nenumăratelor teste
Promo voucher

Utilizare Cod Voucher:

Utilizare voucher în cadrul software-ului de comandă FOTOLUMEA Mea pe Laptop / PC:

 1. Descărcaţi software-ul de comandă gratuit FOTOLUMEA Mea.
 2. Selectaţi şi personalizaţi produsul foto CEWE promoțional.
 3. Finalizaţi produsul. Pe parcursul procesului de comandă, după "Selectare mod de plată/de livrare (Pasul 2.), introduceţi codul în câmpul „Voucher” şi apăsaţi butonul „Validare”, înainte de transmiterea comenzii. Veţi beneficia de preţul promoţional doar prin validarea codului de voucher.
 4. După doar câteva zile veţi fi încântat de produsul foto CEWE personalizat.

Click pe linkul afișat:

Click pe linkul afișat

Introdu și validează codul de voucher:

Introdu și validează codul de voucher

Utilizare voucher pentru comenzile transmise online:

 1. Selectaţi produsul foto CEWE promoţional şi începeţi personalizarea apăsând butonul "Comand acum".
 2. După personalizare, adăugaţi produsul în coş şi introduceţi codul în câmpul "Cod voucher". Validaţi codul cu butonul „Verifică”. Preţul promoţional este afişat doar dacă voucherul a fost validat.
 3. În doar câteva zile veţi fi încântat de produsul foto CEWE personalizat.
Utilizare cod voucher la comenzi online

Utilizare voucher pentru comenzile transmise prin aplicaţia mobilă:

 1. Selectaţi produsul foto CEWE promoţional şi începeţi personalizarea.
 2. După finalizarea editării, adăugaţi produsul în coş, urmăriţi paşii de comandă şi la ultimul pas introduceţi codul în câmpul „Cod voucher”. Validaţi codul apăsând buton „Verificare cod voucher”, doar astfel veţi beneficia de promoţie.
 3. În doar câteva zile veţi fi încântat de produsul foto CEWE personalizat.
Utilizare voucher pentru comenzile transmise prin aplicaţia mobilă

Informaţii utile:

Un cod voucher poate fi utilizat o singură dată în cadrul unei comenzi, discountul nu poate fi cumulat cu altă reducere.

Finalizaţi comanda doar dacă observaţi că discount-ul este marcat la suma finală, fie că este vorba de o comandă online sau de una trimisă prin software. În cazul în care discount-ul nu a fost aplicat, vă rugăm să verificați dacă v-ați încadrat corect în condițiile promoției comunicate și dacă ați ales produsul menționat. Pentru informații suplimentare, apelați cu încredere serviciul Relații cu Clienții!

Înainte de plasarea comenzii, înregistraţi-vă pe website şi abonaţi-vă la Newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte şi promoţii!

Vă mulţumim că aţi ales serviciile foto CEWE!

Informaţii Voucher Valoric:

Exemplu voucher-utilizare voucher în valoare de 50 Lei

Cu ajutorul acestui voucher aveţi posibilitatea de a comanda orice produs personalizat. Dorim însă să vă atragem atenţia asupra faptului că în cadrul unei comenzi, voucherul poate fi utilizat pentru o singură categorie de produse.

Categorii de produse:

 • CEWE FOTOCARTE
 • Fotografii Standard
 • Fotografii Premium
 • Postere (20x30, 30x45, 40x60, 50x75)
 • Decoraţiuni de Perete (Fotografie pe sticlă acrilică, Alu-dibond, Canvas, Fotografii printate pe forex, Foto galerie, Poster XXL etc.)
 • Obiecte Cadou
 • Felicitări
 • Calendare

În cazul în care comanda Dvs. conţine produse din mai multe categorii, reducerea se aplică pentru produsul cu valoarea mai mare.

IMPORTANT: având în vedere faptul că în cazul comenzilor care conțin produse cu diferite proceduri şi termene de prelucrare livrarea se efectuează într-un singur colet, termenul valabil pentru onorarea comenzii este cel al produsului cu cea mai lungă durată.

În cazul comenzilor cu produse cumulate din mai multe categorii, valoarea de transfer se aplică per categorie în parte, deoarece se consideră comenzi separate.

Un voucher poate fi utilizat doar o singură dată în cadrul unei comenzi, chiar dacă valoarea totală a voucherului nu a fost utilizat în întregime.

Valoarea voucherului nu poate fi solicitată în numerar. Suma ramasă neutilizată de pe un voucher nu poate fi rambursată.

Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.
Am înțeles

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.