CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Ești aici: CEWE FOTOCARTE
CEWE FOTOCARTE

CREARE CEWE FOTOCARTE - Optaţi pentru formatul cel mai potrivit!

Amintiri preţioase colectate într-o CEWE FOTOCARTE, chiar şi pe 154 pagini! Fie vorba de un format tip portret sau panoramic, fotocartea  va fi întotdeauna cadoul ideal pentru orice ocazie. De ce alege toată lumea CEWE FOTOCARTEA cu copertă tare? Motivul este unul simplu: în cazul acestei variante aveţi posibilitatea de a edita nu doar conţinutul, dar şi coperta fotocărţii, după propriu gust.  Selectaţi formatul şi mărimea dorită şi daţi frâu liber creativităţii dvs. CEWE FOTOCARTE, căştigătorul testelor din domeniu, va păstra amintirile cele mai frumoase în calitate impecabilă, printată pe hârtie ecologică, livrată în ambalaj ecologic.

Tipuri de hârtie

Începe editarea CEWE FOTOCĂRȚII cu selectarea tipului de hârtie! Pentru a păstra amintirile tale cele mai frumoase, poți selecta dintre 3 tipuri de hârtie digitală și 3 tipuri de hârtie fotografică.

CEWE FOTOCARTE – Tipuri de coperți

Copertă cu efect de lăcuire

Adaugă elemente grafice și texte care se tipăresc ușor în relief pe coperta fotocărții tale.

cewe blog

Tips & Tricks fotografii, idei de editare CEWE FOTOCARTE

Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.
Am înțeles

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.