Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Tablou canvas pentru cea mai frumoasă nuntă

Bucurați-vă de amintirile din ziua cea mare cu tablouri canvas personalizate. Fie că doriți să afișați cea mai prețioasă fotografie din ziua nunții, sau să surprindeți cuplul cu o amintire unică, tabloul canvas clasic este alegerea perfectă.

Creați tablouri canvas

Suvenirul Perfect sau Cadou de Mulțumire

După ce ați creat fotografia pe pânză perfectă, este ușor să comandați mai multe copii sau dimensiuni diferite. Le puteți oferi cadou pentru cei dragi ca o mulțumire specială pentru ajutorul lor în ziua cea mare.

Dacă se apropie aniversarea voastră, o fotografie pe pânză ar putea fi cadoul perfect pentru soțul sau soția dvs. Ce modalitate mai bună de a retrăi amintirile fericite ale zilei voastre decât cu un tablou personalizat al nunții, creat cu dragoste de dvs.?

Creați tablouri canvas personalizate de nuntă cu mesaje din inmă

Faceți tabloul canvas de nuntă să fie și mai personală adăugând câteva dintre micile detalii importante care au făcut ziua cea mare atât de specială. Ne place ideea de a realiza tablouri canvas personalizate de nuntă cu mesaje sau citate din inimă! Încercați să încorporați un mic citat din jurămintele voastre sau din ceremonie. Ați putea chiar să adăugați data nunții pentru a vă asigura că aniversarea nunții voastre este mereu la vedere! Fie că folosiți text, fotografii sau o combinație de ambele, tabloul canvas personalizat cu siguranță va fii o modalitate perfectă pentru a vă aminti de ziua cea mare.

Creați o "carte de oaspeți" personalizată pe canvas

Dacă ați avut o ședință foto de logodnă, de ce să nu folosiți fotografia preferată pentru a crea o "carte de oaspeți" personalizată pe canvas cu semnături? Creați un tablou canvas și cereți-le invitaților dvs. să o semneze pentru o amintire pe care o puteți agăța în casa dvs. și vă puteți bucura pentru anii următori. Și, nu în ultimul rând, va fi un decor frumos și personal pentru nunta voastră.

Calitate premiată

Fotografiile noastre pe pânză premium sunt populare în rândul familiilor, cuplurilor și fotografilor profesioniști deopotrivă. Fiecare imprimare este realizată manual în unitatea noastră de producție ultramodernă din Marea Britanie, unde lucrăm din greu pentru a realiza cea mai bună imprimare pe pânză pentru dvs. Suntem mândri de calitatea excepțional de ridicată a produselor noastre, care a fost recunoscută timp de trei ani la rând în cadrul premiilor mondiale TIPA.

Cum realizăm tablouri canvas personalizate cu tematică de nuntă?

Crearea primei dvs. fotografii pe pânză online este foarte simplă. Urmați pur și simplu pașii de mai jos pentru a crea o operă de artă personalizată cu aspect profesional.

Alegeți dimensiunea și stilul

Selectați tipul de pânză pe care doriți să o creați - fie că este mare sau mică, dintr-o bucată sau din mai multe bucăți, avem o mulțime de opțiuni.

Încărcați fotografia dvs.

Importați imagini direct din aparatul foto sau de pe hard disk pentru a le folosi la realizarea tabloului canvas personalizat.

De restul ne ocupăm noi.

Tabloul canvas va fi produs cu pricepere de către echipa noastră foarte talentată și va fi livrat direct la ușa dvs..

Colaj din fotografii de nuntă pe canvas

Nu poți alege doar o singură imagine? Nici o problemă! Cu Colaj foto pe canvas, puteți alege până la 27 de fotografii! Includeți micile detalii care au făcut ziua atât de specială, precum și toate fotografiile dvs. preferate cu familia și prietenii. Nu uitați să expuneți colajul foto de nuntă undeva în casa dvs. unde să se poată bucura și invitații dvs. Și lor le va plăcea să le fie amintite toate acele momente speciale!

Pentru momentele importante

Realizați un tablou canvas personalizat mare de nuntă. Pentru camere mari sau spații care pot suporta o piesă de artă murală dramatică, de ce să nu creați o fotografie pe pânză de nuntă personalizată care să aibă un impact? Imprimeurile noastre Tablouri canvas personalizate sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, până la 120 cm x 160 cm. Vreți ceva mai mare? De ce nu creați o galerie de perete cu un tablou canvas pentru a expune o selecție a fotografiilor dvs. preferate? Sau ați putea încerca o Fotografie pe pâză din mai multe părți, unde imaginea dvs. va fi împărțită pe până la nouă piese pentru a da un efect modern.

Îmbrățișând dragostea într-o panoramă: O fotografie care îi cuprinde pe toți cei dragi

Ziua nunții voastre este unul dintre acele momente rare din viață în care toți cei pe care îi iubiți sunt împreună. Profitați la maxim de acest moment prin imprimarea fotografiei de grup preferate pe un tablou canvas personalizat. Tablourile noastre canvas panoramice sunt disponibile în trei dimensiuni și sunt perfecte pentru acele minunate fotografii cu unghi larg.