Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Birou alb cu elemente din lemn, calendar creativ deasupra, fotografii alb-negru pe un perete verde mentă.

Sfaturi de editare, sugestii de design

Simplu și elegant pe tot parcursul anului

Pastelul întâlnește alb-negru: cum să creezi un calendar foto unic, cu efecte de culori blânde și clipart-uri, aducând prospețime în casa ta.

În Calendarul foto, puteți păstra amintiri minunate din ianuarie până în decembrie și le puteți edita după cum doriți - până la ultimul detaliu. Cel mai bun mod de a edita este să folosiți applicația CEWE Fotolumea, pe care îl puteți descărca și instala gratuit pe computerul dumneavoastră. Unul dintre cele mai populare stiluri, este o combinație de alb-negru și culori pastelate discrete. Această nuanță pastel evocă o stare de spirit foarte specială: reprezintă lejeritate, prospețime și eleganță atemporală.

Pe peretele verde-mentă atârnă un calendar decorat cu fotografii de iarnă alb-negru și alb-negru și cliparturi circulare albastre.

Întâlnirea cercului și a pătratului

Cercurile albastre sunt accentul perfect pentru atmosfera de iarnă a lunii ianuarie. Pentru a-l încerca, filtrați clipart-ul din software după formă și selectați cercul. După ce clipart-ul este selectat, puteți schimba culoarea într-o nuanță pastelată în meniul "Edit" din dreapta.

Un calendar unic agățat pe perete cu o fotografie a unui cuplu și un clipart cu margini verzi.

Nivele diferite

Clipart-urile aerisite, cum ar fi marginile din exemplul nostru, pot fi, de asemenea, plasate în spatele calendarului. Cu toate acestea, asigurați-vă că culoarea este suficient de deschisă pentru ca literele și numerele să fie în continuare lizibile. Apoi faceți clic dreapta pe o fotografie sau clipart pentru a muta elementul cu un nivel înainte sau înapoi, stratificând astfel calendarul.

Pe peretele verde mentă atârnă un calendar decorat cu fotografii alb-negru ale unui cuplu și cliparturi triunghiulare pastelate.

Contur și claritate

Transformați-vă fotografiile mari cu o varietate de clipart-uri: plasați triunghiul pe fotografie și colorați-l în roz. În colțul din dreapta sus al meniului, la "Decorare", reglați opacitatea. Adăugați mai multe triunghiuri și amestecați contururile cu formele umplute.

Calendarul este agățat pe peretele verde mentă cu fotografiile de vară alb-negru ale unui cuplu și clipart hexagonal pastelat.

Păstrați vara într-un hexagon

Găsește hexagonul între cliparturi. După cum arată exemplul, creați un model în zona de deasupra fotografiilor. Apoi, faceți clic dreapta pe fotografie și plasați-o în prim-plan. Adăugați hexagoane semitransparente suplimentare într-o nuanță caldă, cum ar fi coral sau galben.

Pe perete este agățat un calendar cu tematică de iarnă, cu o fotografie a unui cuplu și un clipart cu buline.

Accent pe calendare

În spatele calendarului puteți plasa fotografii cu o suprafață deschisă și simplă. Pentru a face acest lucru, folosiți un motiv în format portret și lăsați spațiu în stânga și în dreapta pentru o zonă albă mare și o margine albastră. Alegeți puncte clipart și răspândiți-le în culori și dimensiuni diferite de o parte și de alta a calendarului - creând un efect de zăpadă.

Proiectare ușoară în applicația CEWE Fotolumea.

Aplicația CEWE are tot ce vă trebuie pentru acest calendar superb. Pentru a face acest lucru, selectați formatul Calendar de perete A4. Apoi, specificați calitatea hârtiei. În acest scop, vă recomandăm tipul extra mat, care se potrivește perfect cu culorile subtile și are o suprafață aspră pentru o senzație de calitate superioară. După ce softul vă întreabă cum doriți să concepeți calendarul, faceți clic pe butonul "Design calendar". Acum puteți să vă concepeți calendarul lună de lună.

Realizați un șablon personalizat pentru calendarul dumneavoastră

Mai doriți să creați? Vă putem ajuta: cu o varietate de modele, vă puteți crea propriul calendar unic. Alternativ, puteți utiliza unul dintre modelele de calendare gata făcute din software-ul CEWE FOTOLUMEA pentru a vă realiza propria versiune personalizată în doar câțiva pași. Distracție plăcută la editare!