Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Sfaturi de editare, sugestii de design

Un cadou din inimă pentru absolvire sau sfârșitul de an școlar

CEWE FOTOCARTE

Când se apropie o zi, în care se sfârșește ceva și vine vorba de amintiri, CEWE FOTOCARTEA cu siguranță va fi alegerea potivită pentru orice eveniment important din viață. Este cadoul perfect atât pentru profesori, cât și pentru familie, prieteni și colegi. Trăim clipe de bucurie și păstrăm multe momente dragi din anii petrecuți la grădiniță, la școala primară, la liceu sau chiar la un loc de muncă.

Bun rămas, școala mea! La revedere, dragi colegi! Numeroase amintiri comune, prietenii care de multe ori durează o viață întreagă. Trăim momente importante în viață, iar cel mai bun mod de a păstra aceste amintiri, este să le păstrăm într-o CEWE FOTOCARTE .

Cu acest articol dorim să vă ajutăm cu câteva idei, dacă doriți pregătiți un album foto pentru educatoarele de grădiniță, pentru învățătoare și profesori ori pentru un coleg drag.

Pregătiri

Selectați dimensiunea și tipul de CEWE FOTOCARTE. Colectați fotografiile. Indiferent dacă primiți materialul în format digital sau dacă îl scanați singur, denumiți totul astfel încât să fie clar cărui copil îi aparține. Deschideți un folder pe calculator / laptop și puneți în el fișierele de care aveți nevoie.

Planificare

Faceți-vă o idee cu privire la modul în care ar trebui să fie structurat fotocartea. De exemplu, o pagină pentru fiecare copil, cu două fotografii și un mesaj drăguț din partea copilului. În editorul CEWE creați un șablon în dreapta și în stânga. Puteți apoi să le copiați și să schimbați doar fotografiile, numele, desenul și textul.

Pagini duble

Aplicația CEWE vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă transforma ideile creative în realitate. Odată ce pagina individuală a fiecărui copil este gata, puteți adăuga poze din excursii, vacanțe și alte momente distractive. Dacă există o poveste amuzantă, nu o omiteți nici pe aceasta, pentru că acestea sunt amintirile pe care va fi distractiv să le retrăiți.

Pagini simple și coperta

Prima pagină poate conține o poezie frumoasă, un citat sau câteva cuvinte frumoase prin care să vă exprimați mulțumirile față de educatoare, doemnele învățătoare și profesori. Ultima pagină poate fi lăsată goală, astfel încât să puteți lipi o fotografie a absolvirii. Coperta poate fi decorată cu numele clasei, anul și decorația. Este important să vă asigurați că materialul este absolut perfect înainte de a comanda.

Bucuria de a dărui

Alături de un buchet de flori, puteți fi siguri că ați realizat un cadou de neprețuit, care va fi răsfoit cu drag oricând!

Vă dorim momente frumoase la editare și multă bucurie atunci când veți înmâna cadoul!