Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Pe masă se află o CEWE FOTOCARTE. Pe copertă o fotografie a bloggeriței Youdiful alături de iubitul ei, Lucas, decorată cu un clipart creat de ea însăși, cu mențiunea "you and me" și o dată.

Sfaturi de editare, sugestii de design

Scrisorile scrise de mână conțin o cantitate uimitoare de dragoste.

Bloggerița Youdiful a editat propria CEWE FOTOCARTE pentru iubitul ei și a creat clipart-uri special pentru el. Și acestea sunt disponibile bineînțeles pentru descărcare.

de la Judith Frietsch

Pentru a le arăta celor dragi cât de mult înseamnă pentru noi, o CEWE FOTOCARTE este cadoul perfect. De aceea am creat o carte pentru prietenul meu, cu fotografii ale unor momente de neuitat și evenimente importante pe care le-am împărtășit împreună.

O CEWE FOTOCARTE este așezată pe pătură și o mână de femeie o deschide. O pagină dublă prezintă fotografii ale bloggeriței Youdiful cu iubitul ei și textul de clipart " together".
În aplicația CEWE Fotolumea găsiți clipart-uri perfecte pentru o gamă largă de teme și experiențe, inclusiv pentru a mea.
Creează-ți CEWE FOTOCARTEA.

Pentru editarea propriului album foto ai la dispoziție opțiuni minunate de design cu fonturi frumoase, unele dintre ele create chiar de mine. Cu aceste modele creative de clipart, vă puteți organiza cartea în funcție de evenimentele vieții. Puteți exprima etapele relației cu persoana iubită sau pur și simplu puteți evidenția momentele mici și frumoase din viața voastră.

Toate clipart-uri de design nou de la Youdiful.
O mică impresie: exprimă-ți cele mai fericite momente cu clipart-urile pe care le-am creat.

Puteți găsi toate clipart-urile cu litere - și, bineînțeles multe altele - în aplicația CEWE Fotolumea - sau le puteți descărca în câteva secunde.

Descărcați textele mele direct.

Reamintirea momentelor cruciale

Pe pagina dublă a albumului CEWE FOTOCARTE se află un clipart cu legenda "prima noastră vacanță" în dreapta și două fotografii din prima noastră vacanță. În stânga, o fotografie comună a bloggeriței Judith Frietsch și a iubitului ei Lukas este plasată pe un fundal de pagină întreagă cu baloane cu aer cald.
O amintire specială: momente importante, cum ar fi prima vacanță împreună, surprinse în CEWE FOTOCARTE.

Momentele cu adevărat importante, cum ar fi prima vacanță împreună, mutarea împreună sau primul sărut, merită un loc în albumul foto. Găsiți clipart-uri care se potrivesc perfect cu aceste evenimente pentru a vă organiza albumul foto. Cu o fotografie de atmosferă în fundal, puteți adăuga și mai multă dragoste și magie la câteva pagini.

Mixează-ți propriile fotografii cu fotografiile de atmosferă.

Fotografiile de atmosferă adaugă o culoare deosebită albumului tău foto, dar nu distrag atenția de la adevăratele "vedete" ale albumului foto: tu însuți. Există multe site-uri web unde puteți utiliza gratuit materiale foto de înaltă calitate.

Personal, îmi place să folosesc comunitatea internațională de fotografii Unsplash. Este suficient să introduceți o idee de motiv (cum ar fi "balon"), o stare de spirit (cum ar fi "fericit") sau o schemă de culori (cum ar fi "albastru") în bara de căutare a unuia dintre aceste site-uri. Apoi răsfoiți sugestiile până când găsiți materialul potrivit.

Aventuri de zi cu zi și momente de bucurie

Prim-plan al unei pagini interioare a CEWE FOTOCĂRȚII. Trei fotografii ale bloggeriței Judith Frietsch cu iubitul ei, Lucas și un clipart cu textul "Selfie mode on".
Modul Selfie activat: Pentru mine, aceste imagini au ceva cu totul magic.

Îmi amintesc adesea momentele de zi cu zi - sub formă de selfie-uri de exemplu. Cu toții avem nenumărate pe telefoanele noastre mobile. Fie că le-am făcut noi cu cei dragi, fie că ni le-au trimis ei. Cu ajutorul unui clipart potrivit, puteți selecta cele mai amuzante și mai frumoase imagini pe câteva pagini din albumul foto. În acest fel, aceste imagini devin parte din istoria noastră comună și pot fi incluse în albumul foto.

Personalizată

Prim-planul unei CEWE FOTOCĂRȚI care prezintă muchia cărții personalizată, unică.
Muchia de CEWE FOTOCARTE poate fi personalizată.

Am creat coperta un pic mai personală pe față și pe dos și muchia cărții. Deoarece cărțile mele și ale noastre sunt adesea folosite ca și "cărți pe masa de cafea" prin urmare fiecare pagină are o mică dedicație sau o dedicație personalizată pe spate, ceea ce face cartea să fie mai specială. Când albumul foto este pe raft, muchia este primul lucru pe care îl vezi, așa că trebuie să i se acorde o atenție specială.

Se ascund mai multe mesaje

Un prim-plan al copertei interioare din spate a unei CEWE FOTOCĂRȚI   cu un plic pe care scrie "Pentru Lukas".
Adăugați un moment emoționant în plus, cu o scrisoare scrisă de mână care face parte din albumul foto.

După printare, am adăugat și mai multă dragoste și emoție în fotocarte - iar voi puteți face la fel. De exemplu, puteți atașa pur și simplu un plic în interiorul copertei. Umpleți plicul cu scrisori scrise de mână. Sau adăugați petale de flori uscate între pagini pentru a face cartea cu adevărat adorabilă și plină de dragoste chiar la prima vedere.

Exprimați-vă dragostea într-un mod creativ - asta face ca CEWE FOTOCARTEA să fie cu totul unică.

Distracție plăcută la proiectare și cadou,
Cele mai bune urări, Judith

**Judith Frietsch și mai multă inspirație pot fi găsite pe blogul ei youdiful și pe conturile sale de Instagram youdiful (lifestyle și interioare) și youdifullettering (texte și grafică).

Inspirații - idei de cadouri

Personalizate cu fotografiile tale