Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Momentele unei familii după o plimbare uriașă

Sfaturi foto

Cum să fac fotografii copiilor mei? Fericire pură!

Autor: Nico Lindner

Dacă doriți fotografii pe hârtie de înaltă calitate, cum veți proceda? Planificați o ședință foto în avans? Dacă vrei să faci fotografii copiilor tăi, este mai bine să te îpaci cu ideea: nu există o rețetă perfectă. Dar există multe sfaturi pe care le putem urma pentru a crește șansele de a face fotografii reușite. Consultantul nostru este Pascal Mühlhausen, fotograf CEWE

Tehnică? Da, dar care? Cea pe care o aveți la îndemână!

În ciuda tuturor planurilor dvs., de cele mai multe ori veți avea la dispoziție camera smartphone-ului atunci când sunteți cu copiii dvs., așa că așteptați-vă să faceți cele mai frumoase și spontane fotografii cu ea! Omniprezentul smartphone este deosebit de bine deservit în aer liber, iar tehnologia celor mai noi dispozitive este deja excelentă pentru a surprinde momente fascinante.

Puteți să folosiți chiar setările manuale ale camerei smartphone-ului - profitați de această caracteristică atunci când fotografiați copiii dvs. în timp ce dorm.

Un băiat și tatăl său se uită la bule de săpun din hostel.
Uimitor, minunat și totuși atât de simplu: bule de săpun care uimesc părinții și copiii deopotrivă. Unde dispar sferele colorate?

Spațiul este mare? Zoom și viteze de expunere mai mari!

Dacă vă pregătiți pentru fotografia de familie, utilizați un teleobiectiv cu o distanță focală minimă de 100 mm și o viteză de expunere rapidă. Majoritatea aparatelor au așa-numitul mod sport, care are doar astfel de presetări. Distanța focală mai mare permite observarea, zoomul vă permite să urmăriți copilul de la distanță, care, după un timp chiar uită că este fotografiat. Va arăta mult mai natural în fotografie față de situația in care ai fi mai aproape.

Priviți copilul de aproape, nu de sus.

„Perspectiva adultului” dispare, făcând scenele mai naturale.

Un băiat se uită la camera dintre trepte
O privire și scara devine instant cadrul ideal al fotografiei.

Găsiți cadrul perfect natural

Poate că timpul este cel mai mare ajutor când vine vorba de fotografia de familie. Lasă suficient timp pentru tine, dar și pentru copii! Imaginile realizate la comandă, pe baza unui program strict, apar ulterior nenaturale și forțate. Ajută foarte mult să acordați timp fotografii, astfel încât accentul să nu fie pe fotografierea imediată. Au ocazia să intre în poveste și să se comporte natural. Faceți pauze în timp ce fotografiați, nu-i îndemnați să facă nimic! Și oricum, în timpul fotografierii, momentele petrecute împreună sunt cele mai importante!

Tatăl și mama se prostesc cu băiețelul lor pe o pătură.
Fotografia cu familia, fără constrângeri, multe râsete - un program super distractiv!

Mulțumesc pentru atenție!

Fotografia nu ar trebui să fie niciodată o constrângere sau o sarcină obligatorie, de aceea va fi probabil să fie entuziasmați și de o altă ședință foto!

Vă dorim multă plăcereși bucurie în realizarea fotografiilor!

CEWE FOTOCARTE: bucuria împărtășită celor dragi este o dublă bucurie

Așa că începeți să creați următorul proiect din inimă