Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Sfaturi de editare, sugestii de design

Atmosferă familiară cu decor de perete în aer liber

Vara pe terasă: cu decorațiunilor de perete CEWE rezistente la vânt și la vreme poți aduce cele mai dragi amintiri de călătorie sau destinații de vis în grădina ta

Pe măsură ce zilele încep să devină mai calde și mai lungi, suntem siguri că veți petrece mai mult timp afară, relaxându-vă în grădină (și prefăcându-vă că sunteți în vacanță!). De ce să nu investiți ceva timp și creativitate în amenajarea zonei outdoor?

Nu doar mobilierul, pernele, plantele și felinarele creează o atmosferă confortabilă; adăugați propriile amintiri și în grădină pentru a transforma spațiul într-o zonă în care să vă simțiți bine, cu stil.

Decorațiunile noastre de perete pentru exterior, cum ar fi fotografiile pe sticla acrilică, pe Aludibond și fotografia pe forex nu numai că adaugă un stil unic, dar sunt rezistente la vânt și la intemperii. Stratul de protecție specială împotriva razelor UV vă asigură că vă puteți bucura de decorațiunile voastre de exterior timp de mulți ani de acum încolo.

Fiți creativi cu decorațiuni de perete de până la 100 x 150 cm pentru balconul sau veranda casei dvs. Fie că este vorba de o imagine fermecătoare la malul mării, o excursie de surf sau plante mediteraneene, puteți încadra orice idee. Am adunat câteva idei de decorațiuni de perete CEWE foarte impresionante pentru a vă decora casa.

Transformați ambientul vostru în unul mai primitor, decorați cu încredere și faceți din terasa voastră noua încăpere preferată!

Terase cu o atmosferă adevărată de vacanță

O decorațiune de perete cu un motiv urban mediteranean agățat pe peretele unei case, pe un balcon. În prim-plan se află o masă de luat masa.
O atmosferă cu adevărat mediteraneană: decorațiunile de perete de pe balcon sunt uimitoare.
Propriile fotografii ca decor de perete

Transformați-vă balconul într-un oraș pitoresc de pe malul mării și atârnați pe perete străzile însorite din Santorini sau Dubrovnik. Un decor de perete creativ vă va duce tot anul în Grecia, Croația sau în altă destinație preferată. Bineînțeles, decorul fermecător poate funcționa și cu monumente turistice, plante distinctive sau obiecte care vă amintesc de destinațiile preferate de vacanță. Datorită designului decorațiunilor noastre de perete, vă puteți surprinde amintirile dragi direct pe pereții casei dvs. și vă puteți bucura de momentele personale de vacanță.

Sufragerie în grădină: aproape ca și cum ai trăi pe plajă

Șapte decorațiuni de perete de dimensiuni diferite, decorate cu motive de coastă, atârnă ca un colaj deasupra unei mese de vară de pe terasă.
Un colaj din mai multe decorațiuni de perete poate fi ideal pentru sufragerie.

Apă turcoaz, nisip alb și valuri perfecte - combină imaginile tale preferate de călătorie cu motivele vacanței tale de vis. Astfel, puteți crea un colaj cu cele mai bune fotografii ale dvs. care vă va aduce mereu amintiri din vacanță și vă va readuce pentru o vreme în destinațiile preferate. Deoarece aspectul necesită un pic mai mult spațiu, pereții mai mari sunt deosebit de potriviți pentru aceste decorațiuni de perete. De exemplu, un perete gol de pe o terasă poate fi o alegere excelentă.

Amintiri culinare în lounge-ul din grădină

Pe peretele grădinii, la marginea unei terase cu mobilier confortabil, este atârnat un decor de perete mare cu tematică de plajă.
În centrul atenției: lounge-ul este și mai confortabil cu un decor de perete XXL.

Dacă ți-ai mobilat grădina, balconul sau terasa cu mobilier de vis, ultimul pas de decorare este să adaugi o decorațiune de perete XXL, care poate adăuga profunzime vizuală și intimitate încăperii, creând în același timp o atmosferă de vacanță. Un tablou mare de la malul mării pe peretele casei poate acționa, de asemenea, ca un adevărat element decorativ focal. Combinați pernele, păturile și accesoriile asortate cu culoarea decorului de perete pentru a crea o armonie perfectă.

Sperăm că vă veți bucura de amenajarea propriei "insule de liniște"!

Inspirații - idei de cadouri

Folosind cele mai frumoase fotografii ale dvs.