Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Păstrați istoria familiei într-o CEWE FOTOCARTE

Inspirație pentru fotocarte

Păstrați-vă istoria familiei într-un mod deosebit!

De la o bijuterie sau o piesă de mobilier antic până la o colecție de discuri prețioase sau o piesă vestimentară devenită din nou la modă - cu fiecare obiect moștenit păstrăm o amintire, o legătură specială. Există însă acele fotografii de familie - vă arătăm acum ceva care spune povestea lor cum nimic altceva nu ar putea-o face!

Imagine de aproape a albumului foto cu arborele genealogic

Prin ce se deosebește o fotocarte de familie de o cutie plină cu fotografii?

Trăind într-o lume digitală, facem o groază de fotografii și apoi uităm repede de ele. În loc să păstrăm amintirile ascunse pe dispozitive digitale, de ce să nu le dăm viață într-o CEWE FOTOCARTE de familie? Acestea pot spune poveștile momentelor pe care ne dorim să fie păstrate pentru totdeauna și pot fi răsfoite ori de câte ori dorim să ne reamintim.

Fotocărțile de familie sunt o modalitate perfectă de a-i aduce pe cei dragi aproape - pagini superbe umplute cu amintiri de neuitat, care numai că păstrează vii momentele speciale, dar oferă și spațiu pentru poveștile personale, făcându-le durabile.

Copii mici care se uită la albumul foto de familie

Scrieți un capitol cu povestea magică a modului în care s-au cunoscut bunicii dvs., inserați fotografii cu locurile unde au avut loc întâlnirile. Rugați frații și surorile să împărtășească povești amuzante din copilăria voastră. Editați o fotocarte pentru o zi de naștere specială, plină cu amintiri preferate ale sărbătoritului - sunt neumărate idei și posibilități creative!

Idei pentru fotocarte de familie

Această fotocarte nu va fi doar un arbore genealogic, pentru că în spatele numelor și fețelor se află povești unice, spuneți povestea fiecăruia!

O mamă și fiul ei se uită la albumul lor personal de fotografii

O idee amuzantă este să le dați copiilor un aparat foto la evenimentele de familie și spuneți-le să documenteze! Vor adora acest rol de mici fotografi! Editați apoi și transformați aceste fotografii într-o fotocarte, fie ca amintire, fie drept un cadou pentru cei dragi.

O super idee pentru cei mici este CEWE FOTOCARTEA Kids, puteți crea o poveste amuzantă pentru ei cu propriile fotografii, care să le prezinte familia și este o modalitate excelentă de a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile motorii fine și comunicarea.

Acum urmează momentul nostru preferat, planificarea

Fie că editați o CEWE FOTOCARTE de familie amuzantă, plină cu fotografii haioase, un album cu arborele genealogic sau un album foto pentru un nou membru al familiei, proiectarea va fi jumătate din distracție. V-am pregătit numeroase șabloane gata de utilizare pentru a vă ajuta în editare. Încercați șablonul "Album foto vechi" pentru a crea un album foto de familie:

Șablon: 'Album foto vechi'

Acest layout este perfect pentru următoarea aniversare de nuntă a părinților, bunicilor! Aspectul tradițional din cadrul șablonului se potrivește cu atmosfera de demult, iar stilul paginilor accentuează frumos imaginile alb-negru. În partea de sus, am adăugat spațiu pentru texte scurte, pentru a vă aminti mai ușor când și unde a fost făcută fotografia, cine apare în ea și ce s-a întâmplat.

Fotocarte cu fotografii alb-negru care prezintă membrii mai în vârstă ai familiei

Aplicația gratuită CEWE va fi de mare ajutor în planificarea fotocărții! Mai ai o poveste de spus sau ți-a scăpat vreo fotografie? Salvează proiectul și continuă editarea mai târziu. Astfel aveți posibilitatea de a colecta mai multe fotografii și povestiri. Nu trebuie să vă faceți griji nici cu privire la aglomerarea paginilor, deoarece puteți mări formatul și numărul de pagini din fotocarte oricând doriți. Iar dacă între timp vă decideți să treceți la un alt tip de hârtie, o puteți face foarte simplu cu câteva clicuri.

Amintiri de neuitat din generație în generație

După ce ai terminat de editat CEWE FOTOCARTEA, te va pătrunde un sentiment de nedescris încât îți vei dori să o împarți cu toată lumea! Și de ce nu? Poți comanda atâtea exemplare câte dorești! Adaugă cantitatea necesară și asigură-te să primească toți cei dragi din creația ta unică! În această epocă a tehnologiei digitale, o fotocarte de familie umplută cu fotografiile voastre va fi o comoară neprețuită de către toată familia!

Începeți editarea, vă dorim multe minute creative și nostalgice!