Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Sfaturi creative

O adevărată operă: propriile fotocărți ca o galerie de artă

Evocă emoții, spune o poveste, stârnește curiozitatea: coperta face prima impresie, iar acest lucru este valabil și pentru CEWE FOTOCARTE. O călătorie plină de amintiri frumoase începe cu coperta și deseori planificarea acesteia durează foarte mult timp.

Chiar de aceea, ar fi păcat ca printre celelalte cărți din dulap să fie vizibilă doar muchia îngustă a fotocărților. Șina pentru tablouri vă permite să vă expuneți amintirile într-un mod creativ și să le folosiți ca elemente decorative. Adăugați mici cârlige de ușă pentru a scoate în evidență cărțile pe care le-ați editat - și creați un perete galerie plin de fotografiile dvs. speciale.

Utilizați cârlige ca un stand de carte

Unii au expuse pe pereți diplome, grade și certificate - dvs. puteți colecta pe lângă toate acestea și titluri de cărți! Fie că sunt în living, în biroul de acasă, pe hol sau în altă parte, albumele dvs. foto vor atrage atenția atunci când le aliniați în șine de tablouri și le atârnați pe cele mai impresionante în cârlige. În acest fel, coperțile "ies în evidență" la propriu-zis. Albumele foto de vacanță sunt deosebit de potrivite pentru acest lucru, dar și un anuar este o alegere excelentă.

CEWE FOTOCARTEA este ținută în poziție de două cârlige atașate la o șină elegantă pentru cărți.
Este nevoie doar de două cârlige pentru a pune în evidență CEWE FOTOCARTEA.
Editare CEWE FOTOCARTE

Un duet pentru patru margini

Vi se pare un efort cam mare? Dimpotrivă: acest sfat creativ poate fi "bifat" rapid - în mod pozitiv. Tot ce ai nevoie este o șină de tablouri, cele mai grozave albume foto și două cârlige pe bucată. Asigurați-vă că nu sunt nici rotunjite, nici prea înguste și că există suficient spațiu pentru a plasa CEWE FOTOCARTEA pe ele. Din acest motiv, cârligele pătrate, de culoare neutră, care sunt de obicei agățate pe uși, sunt foarte potrivite.

Șine de fotografii: Mai bine mai multe, decât prea puține

Dacă aveți deja o ramă de tablou pe perete, atașați cârligele cu partea mai largă peste marginea din față. Galeria dvs. va arăta deosebit de frumos dacă atașați două sau trei benzi pe un perete - în funcție de spațiul dintre cei patru pereți. Așezați pe ele cărți ilustrate, romane sau albume foto. Evidențiați albumul foto preferat.

Pe șinele de tablouri de pe perete sunt afișate titlurile diferitelor fotocărți cu diverse călătorii și concedii lungi.
O galerie de vis: albume cu propriile fotografii din excursii și vacanțe care trezesc pofta de a călători.

Favoritele ocupă un loc în primul rând

Dacă combinați mai multe șine de fotografii, cel mai bine este să le distribuiți în așa fel, încât să întrerupă imaginea de ansamblu. Puteți aranja albumele foto din călătoriile anterioare deasupra, dedesubt și unul lângă altul pentru a crea o galerie care să arate dintr-o privire locurile pe care le-ați vizitat. În același timp, acestea creează un sentiment frumos de călătorie, chiar și atunci când vă relaxați pe canapea. Această colecție frumoasă trezește dorința ascunsă de a porni în noi aventuri și de a descoperi cât mai mult din această lume.

Decorul și plantele transformă spațiul într-unul confortabil și primitor. Și cu asta și capodopera dvs. este completă! Sperăm s-o realizați cu plăcere și să vă bucurați de amintirile voastre dragi de neuitat pentru foarte mult timp.

Distracție plăcută la proiectare!

Inspirații - idei de cadouri

Personalizate cu fotografiile tale