Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Tata și fiică într-o vacanță de familie în Grecia

Sfaturi de editare

O CEWE FOTOCARTE: jurnal personal de călătorie

Design-uri de fotocarte, la fel ca profesioniștii - GEO Saison și CEWE au conceput o CEWE FOTOCARTE special pentru dumneavoastră, ca parte a unui proiect comun. Designerii de la Geo Saison au început să lucreze cu fotografii de vacanță ale renumitului fotograf de reportaj și de călătorie Hauke Dressler. De aici, ideea unui jurnal de călătorie a venit relativ repede și ușor. Un jurnal de călătorie este o poveste cronologică spusă prin experiențe fascinante, frumoase sau pur și simplu amuzante. Lasă-te inspirat de șablon, motivele și numeroasele sfaturi de design pe care le prezentăm și creați propriul jurnal de călătorie folosind șablonul de CEWE FOTOCARTE asortat de la sfârșitul acestui articol.

Coperta jurnalului de călătorie al lui Hauke Dressler
O singură privire la copertă și ești intrigat de întreaga carte.
Editez CEWE FOTOCARTEA acum

O fotocarte, structura și aspectul acesteia pot lua mai multe forme. Am optat pentru un jurnal de călătorie în stil revistă. Albumul foto este alcătuit din capitole în ordine cronologică, adică începând cu sosirea la destinația de vacanță și terminând cu întoarcerea acasă. Cuprinsul reflectă structura fotocărții.Nu uitați să fotografiați sosirile și plecările, cazarea, excursiile, locurile preferate și deliciile culinare, astfel încât să aveți un material foto bun pentru o CEWE FOTOCARTE după călătorie.

Cuprinsul fotocărții a lui Hauke Dressler
Este nevoie de un cuprins clar pentru a obține aspectul de revistă.

Idei de design și mai multe sfaturi

Structură și vizibilitate

Cel mai important lucru este să vă dați seama în prealabil de aspectul de bază, de structura de prezentare, și apoi să vă țineți de ea în mod consecvent. În cadrul acestei structuri, aveți în continuare o mare libertate de a introduce mici trucuri, fără ca cartea să se "destrame" din punct de vedere vizual. De exemplu, puteți lăsa imaginile să se suprapună parțial - acest lucru creează mai multe niveluri. Puteți să vă jucați puțin cu fotografiile și proporțiile. Aveți grijă să nu ascundeți elementele importante ale imaginii. Nimănui nu-i place să aibă în față colțul unei fotografii.

Fiica lui Hauke se bucură de  priveliște
Peisajul este superb iar vremea este cea mai bună posibilă în timpul vacanței familiei Dressler.

It's time for selfies

Arătați-vă locul preferat, din toate părțile, în toate detaliile sale. Dar nu uitați: ea va prinde viață doar prin oameni, prin dvs. și familia dvs. Acum este momentul și locul perfect pentru o pagină de selfie-uri. Nu trebuie neapărat să folosiți smartphone-ul pentru a face acest lucru, aparatul foto se va descurca foarte bine dacă întindeți brațul și întoarceți camera.

Sfaturi de fotografiere pentru colaje

Persoana din prim-plan poate fi chiar ușor vagă, creând tensiune și emoție. Culorile alb și albastru de pe pagina dublă servesc drept legătură între oameni și scenă.

Hauke și fetița lui la un picnic pe plajă
O gustare pe plajă.

Lasă niște spațiu gol!

Spațiul alb - adică spațiul gol de pe laterale - nu este un simplu spațiu, ci un element de design foarte important în sine. Spațiile albe de dimensiuni egale creează ordine și calm în jurnalul de călătorie. Aici puteți vedea că fotografia de peisaj și fotografia pătrată din stânga sunt la aceeași distanță de margine ca și imaginea din dreapta. Aceste linii invizibile de orientare oferă ochiului un suport. Nu fiți prea zgârcit cu spațiul alb doar pentru că vreți să puneți mai multe fotografii.

Sfat de fotografiere

Jucați-vă cu prim-planuri și fotografii de la distanță - la fel cum faceți cu formatele de imagine. Pentru a avea șansa de a explora noi perspective, mergeți la o excursie scurtă.

Fiul lui Hauke se bucură de soare
Vară, soare, mare - o vacanță perfectă în familie.

Greetings from Hollywood

Narrați o scenă ca într-un film: cu imagini care descriu o mică intrigă. De asemenea, puteți lega o secțiune a unei imagini de o imagine mai mare.

Sfat de fotografiere

Fotografiile în contralumină, cu umbre lungi, pot crea un efect special. Găsiți focalizarea corectă și nu alegeți o diafragmă prea mare.

Hauke Dressler face o fotografie de familie pe dig la apus de soare
Familia Dressler se bucură de orele de seară.

Caseta de text

Titlul "Ultima seară" este plasat în mod intenționat pe imagine. În software-ul CEWE, puteți aranja textul - inclusiv titlul - într-o casetă de text și puteți specifica culoarea de fundal (aici: alb). Puteți plasa această casetă de text oriunde, chiar și pe imagine. O astfel de casetă de text se comportă ca un element de imagine separat. Textul va fi întotdeauna vizibil, iar titlurile vor fi mai evidente.

Inspirații - idei de cadouri

Personalizate cu fotografiile tale