Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
O CEWE FOTOCARTE proiectată cu șablonul de carte "Destinații de călătorie", se află deschisă pe o pătură gri așezată pe o canapea bej. Paginile interioare prezintă o familie în vacanță, care se bucură de o vacanță pe plajă.

Sfaturi de editare

"Destinații de călătorie" - Șablon de carte în stil scrapbook

Surprindeți amintirile de călătorie în stil scrapbook - rapid și ușor, datorită noului nostru șablon de carte "Destinații de călătorie". Șablonul de carte premium este acum disponibil în toate formatele, astfel încât îl puteți utiliza pentru a edita orice album foto.

Datorită șabloanelor noastre de CEWE FOTOCARTE din aplicația CEWE Fotolumea puteți crea o fotocarte cu adevărat creativă și unică în cel mai scurt timp. Cu șablonul de carte de călătorie "Destinații de călătorie" puteți surprinde cu ușurință și în mod unic momentele de călătorie în stil scrapbook.

Începeți editarea cu o copertă creativă

Coperta unei CEWE FOTOCĂRȚI cu șablonul de carte "Destinații de călătorie" se află pe o comodă albă cu o cutie de ceramică și o plantă. Coperta cărții prezintă o familie care se plimbă pe o stradă italiană.
Elementele bogate în detalii ale copertei transformă albumul foto într-o adevărată operă captivantă.
Creează-ți propria CEWE FOTOCARTE

În timpul procesului de proiectare, puteți alege din trei șabloane diferite pentru copertă. Pentru a le vizualiza, treceți cu mouse-ul peste șablonul de carte "Destinații de călătorie" din editor până când apare textul "Afișați șabloanele de pagină". Faceți clic pe acesta pentru a afișa cele trei coperți. Fiecare dintre ele combină fotografii, text și grafică în stil scrapbook în moduri și grade diferite. Datorită designului creativ cu diferite componente, coperta în sine va fi un adevărat punct de atracție al fotocărții.

Design creativ in diferite variante

CEWE FOTOCARTEA concepută după modelul de carte "Destinații de călătorie", se află deschisă pe o comodă albă. Paginile sunt roz, în stil album foto și înfățișează o familie în vacanță la plajă.
17 pagini predefinite care pot fi personalizate.

Dacă doriți o planificare variată, șablonul de carte "Destinații de călătorie" este exact ceea ce aveți nevoie. Cu 17 pagini duble predefinite, acesta oferă o gamă largă de opțiuni - și tot ce aveți nevoie sunt fotografiile voastre. Puteți personaliza aproape totul în funcție de nevoile dvs.: culori, dimensiuni, plasamente, ordine și multe altele. Fie că este portret, peisaj sau pătrat - noul șablon de carte este disponibil pentru toate formatele CEWE FOTOCARTE și a fost adaptat individual la fiecare dintre ele.

Clienții noștri pot transforma cu ușurință un șablon de carte premium într-o CEWE FOTOCARTE unică

Melanie Steenwerth, manager de design CEWE FOTOCARTE

Stil scrapbook pentru un aspect unic

În partea dreaptă a CEWE FOTOCĂRȚII concepute cu șablonul de carte "Destinații de călătorie" apare un fundal alb. Imaginea prezintă un băiețel într-o piscină.
Evidențiați fotografiile de călătorie în stil "scrapbook".

Una dintre caracteristicile speciale ale noului șablon de carte "Destinații de călătorie" este varietatea de elemente de tip album pe care le puteți folosi pentru a vă decora fotografiile într-un mod nou. Diferite elemente clipart, cum ar fi o bandă, o pagină de carte și un font distinctiv, conferă paginii un aspect de scrapbook realizat manual.

Găsește șablonul de carte potrivit în aplicația CEWE Fotolume.

  1. Selectați "Personalizați și editați" fără asistent.
  2. Selectați un șablon de carte, faceți clic pe el și "prindeți-l", apoi trageți șablonul în spațiul de lucru. Macheta va fi aplicată întregii cărți.
  3. Descărcați șabloane suplimentare. În CEWE Fotolumea șabloanele nu sunt preinstalate.
  4. Așezați fotografii și texte pe pagini.

Cu noul șablon de carte "Destinații de călătorie" puteți oferi momente de călătorie cu un design creativ și inspirat - făcând ca amintirile voastre să rămână de neuitat prin CEWE FOTOCARTE.

Echipa CEWE vă dorește distracție plăcută la proiectare.

Inspirații - idei de cadouri

Personalizate cu fotografiile tale