Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Canapea de colț cu loc de luat masa. Mai multe tablouri înrămate diferit atârnă lângă un raft pe care se află o plantă.

Sfaturi creative

Sfaturi creative pentru a decora casa: ramă-în-ramă

Ce spuneți de un proiect de reutilizare a decorului? Puneți-vă amintirile în centrul atenției cu o combinație de cadre duble!

Unic, artistic și modern: un cadru neobișnuit oferă un impuls vizual oricărei camere! Puteți combina îndrăzneț și jucăuș fotografiile preferate. Cu acest tip de decor de perete, nu trebuie să vă limitați la o singură fotografie, deoarece esența acestei tendințe constă în farmecul dat de diversitate! Regula în acest caz este de a amesteca cât mai multe materiale, dimensiuni și motive prin reutilizare ramelor vechi!

Melange-ul perfect dintre cele mai frumoase fotografii și materiale diferite

Canapea de colț cu loc de luat masa. Mai multe tablouri înrămate diferit atârnă lângă un raft pe care se află o plantă.
O combinație remarcabilă, realizată din auriu, metal și lemn

Fie că este un peisaj, un portret de familie, o operă de artă sau o fotografie de vacanță: puteți găsi toate fotografiile preferate pe acest perete. Materialele naturale precum lemnul și plantele verzi, accesoriile metalice și aurii și plantele suspendate oferă, de asemenea, un aspect modern, armonios.

Sfat: alegeți fotografii color, de la turcoaz deschis la gri închis și alegeți culori însorite, complementare, cum ar fi portocaliu, auriu sau ocru. Această combinație, pe lângă faptul că este deosebit de atrăgătoare, vă va aminti întotdeauna de mare, soare și plajă.

Imagini aranjate aleatoriu

Două mâini atârnă o imagine pe perete. Mai multe fotografii sunt deja afișate în colaje.
Așezați fotografiile una câte una pe perete

Încadrarea dublă a unor imagini poate fi deosebit de atrăgătoare, nu ezitați să utilizați această soluție neobișnuită, dar spectaculoasă! Scoateți pur și simplu spatele și geamul ramei mai mari, apoi introduceți-le pe cele mai mici. Efectul general va fi spectaculos dacă formează grupuri mici bazate pe teme, culori sau chiar conținut.

Sfat: Înainte de a începe fixarea cu un ciocan și cuie, aranjați toate cadrele și fotografiile pe podea pentru a previzualiza aranjamentul care vă place cel mai mult.

Grupuri de teme

Multe poze atârnă pe perete în diferite cadre.
Aranjați-vă imaginile într-un mod neobișnuit: stânga sau dreapta, sus sau jos, dar nu întotdeauna în mijloc.

Este foarte util să proiectați fiecare bloc folosind un aspect dublu dacă doriți să puneți un colaj mai mare pe perete. La prima vedere, rezultatul poate părea „dezordonat”, dar la a doua vedere, cu siguranță poate fi descoperită o unitate structurată și armonioasă.

Sfat: este și mai interesant să ai un perete foto dacă nu așezi fiecare fotografie chiar în centru, ci într-un colț al cadrului.

Reciclare: ramele vechi într-un rol nou

Două mâini țin o ramă foto și o pulverizează cu spray auriu. Există un alt cadru și diverse fotografii pe tabelul de mai jos.
Revopsiți vechile rame cu spray auriu.

Majoritatea dintre noi evită rame care nu au fost niciodată folosite acasă sau care au fotografii învechite sau care s-ar putea să nu se potrivească noului mobilier. Cu ajutorul unui aerograf, le puteți transforma cu ușurință într-un element decorativ la modă în numele reciclării, care este atât de importantă în zilele noastre. De exemplu, revopsiți ramele cu un spray de culoare aurie care se potrivește cu aproape orice interior și lăsați-le să se usuce bine. Desigur, puteți alege vopseaua dintre culorile preferate, dar puteți folosi și schema de culori ca bază!

Sfat: pentru cele mai bune rezultate, revopsiți cadrele din lemn.

Distrați-vă cu acest proiect de reutilizare si decorare a colajelor!