Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Un suport din lemn se află pe o masă pe care fotografiile sunt agățate pe două cârlige. Lângă ea se află o vază verde.

Sfaturi creative

Suport foto natural pentru fotografiile de familie

Creați un suport de fotografii minimalist, din lemn, care vă permite să retrăiți și să împărtășiți la nesfârșit momentele preferate.

Un suport natural pentru fotografii de familie. Proiectați singur un suport foto super atractiv și minimalist din lemn, cu care îi veți impresiona pe toți! Puteți schimba din nou și din nou fotografiile și să vă bucurați mereu de amintiri noi.

Oferiți celor mai frumoase momente surprinse în fotografii, un cadru modern și natural: transformați un simplu bloc de lemn într-un suport foto decorativ. Indiciu: puteți schimba fotografiile din nou și din nou, în doar câteva secunde. Developați pur și simplu fotografiile pe loc, la CEWE Instant Foto, în apropierea dvs. sau comandați fotografiile online și apoi începeți să proiectați propriul dvs. decor din lemn. Vă recomandăm să folosiți fotografii de dimensiune clasică – 10x15cm.

Planul pas cu pas, pentru o decorațiune nouă.

Datorită formei sale practice, acest suport pentru fotografii poate fi utilizat în multe locuri și în multe scopuri. Așezați-l pe birou, pe masă sau pe noptieră – cele mai dragi amintiri stau cel mai bine la vedere și își găsesc ușor locul, oriunde.

Sugestia noastră: pentru un decor uniform, printați fotografii de aceeași dimensiune, cu un cadru color sau alb. Dacă vă plac decorațiunile atipice, puteți comanda și fotografii „de dimensiune originală”, în acest caz, fiecare fotografie va avea o dimensiune diferită, la fel va fi și farmecul decorului.

Materiale necesare pentru suportul DIY

Pe o masă se află șuruburi cu cârlig, un burghiu fără fir, un creion, o riglă, un clește de perforat, un bloc de lemn și fotografii înrămate.
Utilizați un bloc frumos de lemn pentru suportul foto. Acesta poate fi găsit în magazinele de bricolaj sau pregătiți o vânătoare de comori acasă și cu puțin noroc găsiți unul ce poate fi transformat în decorațiune.
  • Fotografii format 10 x 15 cm – vă recomandăm să printați forografii cu chenar, le puteți printa pe loc la CEWE Instant Foto, în apropierea dvs. sau online
  • O bucată de lemn
  • Bormașină (nu este obligatorie)
  • Șuruburi cu cârlig
  • Riglă
  • Creion
  • Perforator

Noua decorațiune pas cu pas

Prim-plan: două mâini care desenează semne pe un bloc de lemn cu creionul și rigla. Lângă ele se află fotografii și șuruburi cu cârlige.

Marcarea poziției găurilor
Cu ajutorul riglei și a unui creion, marcați poziționarea șuruburilor cu cârlig, cu un semn mic. Calculați exact cum vor sta fotografiile astfel încât să fie simetrice, pe baza dimensiunii exacte a plăcii de lemn. Asigurați-vă că punctele de susținere sunt pe aceeași linie. Asta înseamnă că fotografiile vor atârna ulterior simetric pe suport.

Două mâini fixează un șurub cu cârlig pe o bucată de lemn.

Înșurubați șuruburile cu cârlig
Înșurubați un șurub cu cârlig în lemn la fiecare marcaj. În funcție de natura materialului, acest lucru se poate face în două moduri: dacă utilizați o bucată moale de lemn, puteți fixa șuruburile cu propriile mâini cu puțină forță. Dacă lemnul este mai dur, ar trebui să perforați o gaură mică cu un burghiu fără fir.

Două mâini care desenează un semn pe o fotografie cu un creion și o riglă. Lângă se află un bloc de lemn și alte trei fotografii.

Marcați locul în care vor fi agățate fotografiile
Acum utilizați din nou rigla și creionul: plasați rigla pe una dintre fotografiile dvs. Desenați un semn mic în mijloc, pe cadrul alb al fotografiei, pe centru, la 5cm de marginea fotografiei. Procedati la fel și cu celelalte fotografii și astfel ele vor fi afișate la aceeași înălțime.

Două mâini găuresc o fotografie CEWE cu un clește de perforare

Perforarea fotografiilor
Folosiți un perforator pentru a face o gaură pe banda albă a fotografiei, pe marcaj. În acest fel, veți putea agăța fotografia, mai târziu, în cârlig. Asigurați-vă că păstrați fotografia dreaptă. Repetați acest pas cu toate fotografiile pe care doriți să le folosiți în acest decor. În cazul în care fotografiile nu au chenar asigurați-vă că gaura pe care o faceți cu perforatorul nu acoperă o zonă de interes din poză.

Două mâini care agață fotografii găurite pe cârlige prinse în lemn

Fotografii de familie numai bune de pus în cui
Nu vă mai rămâne decât să agățați fotografiile în cele două cârlige. Simțiți-vă liber să încercați diferite combinații. Alternați portrele membrilor familiei dvs. cu instantanee emoționante. Puteți schimba cu ușurință fotografiile în orice moment sau le puteți înlocui cu cele mai recente experiențe.

Datorită formei sale practice, acest suport DYI poate fi folosit în multe locuri și scopuri. Așezați-l pe birou, pe dulap sau pe noptieră - cele mai dragi și haioase amintiri își vor găsi întotdeauna locul cu această decorațiune creativă

Cum printați fotografiile instant

Creați cu ușurință produse creative folosind fotografiile instant - CEWE Instant Foto în apropierea dumneavoastră