Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Persoană care ține în mână o CEWE FOTOCARTE cu fotografiile vacanței recente

INSPIRAȚIE

Top 3 motive pentru a realiza o CEWE FOTOCARTE acum

Încetul cu încetul se apropie primăvara și odată cu ea, natura reînvie. Acum este șansa perfectă de a crea amintiri noi: de la cele mai frumoase teme de primăvară, până la zâmbetele celor dragi atunci când vă întălniți, nu uita să imortalizezi momentul care te inspiră!

Te întrebi de ce să păstrezi aceste fotografii în CEWE FOTOCARTEA realizată de tine? Ți-am adus acum 3 motive pentru a realiza o fotocarte cu cele mai dragi fotografii.

1) Pentru că îți aduce bucurie

Fotografiile tale preferate de la o întălnire cu prietenii și familia adunate și editate într-o fotocarte este o modalitate minunată de a retrăi aceste clipe minunate. La urma urmei, aceasta este esența fotocărții! Implică copiii și membrii familiei și creați împreună fotocartea voastră cu ajutorul Software-ului CEWE FOTOLUME. Nu uitați să adăugați mici anecdote sau povești amuzante. Utilizați partea creativă a editorului și adăugați șabloane și cliparturi, astfel fiecare pagină devine specială. Veți găsi și cliparturi potrivite, cum ar fi „Mă faci să zâmbesc”, „Mulțumesc” și „Pentru că fiecare imagine spune o poveste”.

Top tip: Vizitează galeria cliparturilor în software. Cele mai populare designuri se găsesc în categoriile „Anuar”, „Familie” și „Călătorii”.

O fotocarte mare pătrată deschisă, cu imaginea unei păduri și o pagină printată

2) Cel mai bun mod de a-ți împărtăși amintirile

Indiferent de dimensiunea fotocărții pe care dorești să o realizezi, CEWE FOTOCARTEA oferă o modalitate perfectă de a păstra amintirile și a surprinde prietenii și familia cu aceste clipe importante. Retrăiți amintirile frumoase răsfoind paginile fotocărții împreună.

Top tip: îți place să filmezi cu telefonul? Pe lângă fotografii ai posibilitatea de a păstra aceste videoclipuri în paginile fotocărții. Pur și simplu trage videoclipul în pagina selectată în cadrul software-ului care poate fi vizionat de câte ori dorești cu ajutorul codului QR generat lânga un cadru din film.

Mama și fiul se uită la fotocartea lor personalizată

3) Transformă amintirile într-un suvenir unic și special

O fotocarte cu amintiri prețioase este alegerea cea mai bună pentru a păstra fotografiile copiilor din fiecare an. Uneori poți avea senzația că momentele de zi cu zi nu merită să fie păstrate, dar odată cu trecerea timpului vei realiza că uneori, cele mai mici detalii fotografiate pot deveni cele mai importante suveniruri din trecut. Documentează tot ce te inspiră și te face fericit, fie rețeta preferată a familiei, sau jucăria preferată a copilului. Micile momente sunt la fel de speciale ca și marile ocazii.

Fotocarte cu fotografiile bebelușului oferită cadou pentru aniversarea de 21 de ani

Abonare la Newsletter

Fiți mereu la curent cu noutățile și reducerile noastre!

Mai multe informații

Prin abonare, acceptați Politica noastră de confidențialitate, care poate fi găsită în partea de jos a acestei pagini.

La doar un click

pentru a vă abona cu succes la newsletter

Din motive de protecție a datelor, în scurt timp veți primi un e-mail de confirmare.

Vă rugăm efectuați clic pe link-ul de confirmare din e-mail pentru activarea abonamentului gratuit la newsletter.

Puteți să vă dezabonați oricând de la newsletter.

Ne pare rău

A intervenit o eroare

Din păcate nu am reușit să vă abonăm la newsletter, vă rugăm să încercați mai târziu.