Un alt premiu de renume, acordat din nou CEWE de către un juriu internațional - Premiul EISA pentru aplicația CEWE Fotolumea Mea

Fie că este vorba de o vacanță, sărbătoare în familie sau de o reuniune de weekend cu prietenii, în zilele noastre se fac atât de multe fotografii cu smartphone-urile. Cu ajutorul aplicației CEWE Fotolumea Mea, disponibilă pentru IOS și Android, le puteți organiza cu ușurință într-o remarcabilă CEWE FOTOCARTE cu doar câteva clickuri. Modalitatea de utilizare rapidă și intuitivă a aplicației i-a convins și pe membrii Asociației Expert Imaging and Sound - pe scurt EISA - că aplicația CEWE Fotolumea Mea este cea mai bună, câștigând premiul "Cel mai bun produs 2021-2022″ la categoria "Serviciu foto".

Creativitatea prin fotografii devine din ce în ce mai ușor de atins de pe telefonul mobil: cu doar câteva clickuri în aplicația CEWE Fotolumea Mea de pe smartphone sau tabletă, puteți crea produse foto de înaltă calitate, cum ar fi CEWE FOTOCĂRȚI, calendare, decorațiuni de perete sau carcase unice pentru telefoane mobile. Fie că se află acasă, în vacanță sau în drum spre casă, utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de modele de machete și, de asemenea, își pot exprima propria creativitate. Fotografiile sunt selectate de pe dispozitiv printr-un sistem de inteligență artificială, iar restul etapelor - inclusiv ordonarea rațională și crearea diferitelor sugestii de aranjare - sunt realizate automat de către aplicația CEWE Fotolumea Mea.

Premiul EISA: recunoașterea inovației și a funcțiilor intuitive, ușor de utilizat

"Suntem foarte mulțumiți de faptul că, datorită îmbunătățirilor continue, suntem capabili să adaptăm perfect aplicația CEWE Fotolumea Mea la nevoile clienților noștri. Premiul EISA este o confirmare importantă a faptului că suntem pe drumul cel bun în ceea ce privește dezvoltarea ulterioară a aplicației noastre și concentrarea noastră pe inovație", a declarat Dr. Reiner Fageth, membru al Consiliului de Administrație al CEWE, responsabil pentru tehnologie, cercetare și dezvoltare. "Sugestiile oferite de aplicație pot fi, desigur, editate ulterior iar produsele, cum ar fi CEWE FOTOCARTE, pot fi, de asemenea, editate cu propria creativitate", spune Fageth.

Potrivit comunicatului oficial al EISA, aplicația CEWE Fotolumea Mea nu este doar practică, ci și accelerează semnificativ procesul de selectare a fotografiilor, permițând în același timp utilizatorului să personalizeze totul. Iar calitatea rezultatului printării este la același standard ridicat ca și în cazul cunoscutelor CEWE FOTOCĂRȚI.

Premiul EISA este unul dintre cele mai prestigioase premii acordate anual de către asociațiile independente pentru ceea ce se consideră a fi cele mai bune produse tehnice. În timp ce anterior juriul era format exclusiv din asociații din Europa, juriul format din 16 membri include acum reprezentanți din Asia, Australia și Statele Unite.

Descoperiți produsele și aplicațiile noastre!