CEWE Fotolumea Mea Comandă rapid și ușor
Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Sustenabilitatea este foarte importantă pentru noi - și în cazul Calendarelor de Crăciun

Dăruiește-le ceva dulce celor dragi - într-un mod ecologic - descoperă Calendarele de Crăciun CEWE

24 de surprize în spatele ferestrelor în spiritul sustenabilității

Fabricat din material biodegradabil, certificat FSC® și neutru din punct de vedere climatic

Creați-vă și dvs. propriul Calendar de Crăciun ecologic.

Dorim să aducem bucuria "sezonului de Crăciun" celor dragi și în același timp ne preocupăm de sustenabilitate: facem tot posibilul pentru a face calendarele noastre de Crăciun cât mai sustenabile și fabricate din materiale ecologice. Interiorul calendarelor noastre este realizat din materiale 100% biodegradabile, iar hârtia folosită pentru ambalajul exterior este certificată FSC®, fiind tipărită cu cerneală pe bază de apă, într-un mod care economisește resursele. De asemenea, reducem în mod constant ambalajele din plastic.

Partea interioară biodegradabilă

Pentru noi sustenabilitatea înseamnă să nu aruncăm materiale inutil: De aceea folosim resturile de plastic rămase pentru calendarele noastre de Crăciun cu ciocolată kinder®. Acest lucru înseamnă că nu toate calendarele de Crăciun au în prezent interioare sustenabile. Cu toate acestea, ne străduim să furnizăm toate calendarele noastre de Crăciun cu inserții biodegradabile cât mai curând posibil.

Pentru calendarele noastre de Crăciun folosim două tipuri de interioare durabile:

  • Turnarea prin injecție a hârtiei: 70% din aceasta este compusă din amidon din cartofi germani, 12% din fibre de hârtie și 18% apă. Prin urmare, această turnare prin injecție a hârtiei este mult mai durabilă decât predecesorul său din plastic.
  • Fibra de hârtie proaspătă: partea interioară 100% biodegradabilă, fabricată din materii prime regenerabile, care poate fi eliminată în compostul propriu sau în deșeurile de hârtie.

Ambalaj certificat FSC®.

Ambalajul exterior al tuturor calendarelor de Crăciun este certificat FSC®, deoarece avem grijă să folosim materiale ce economisesc resursele în procesul de achiziție și producție. La imprimarea digitală, ambalajul exterior al calendarului este printat cu cerneală pe bază de apă.

Producție și transport ecologic

Unele produse necesită o protecție specială în timpul transportului - de exemplu, împotriva umezelii. De aceea, continuăm să folosim plastic în 2% din ambalajele noastre. Și aici ne regândim în mod constant produsele.

Producție eficientă din punctul de vedere al utilizării resurselor

Reducerea poluării și conservarea resurselor naturale se află în centrul eforturilor CEWE de a promova protecția climei și a mediului. Fără interiorul din plastic și folia de ambalaj, calendarul de Crăciun este realizat aproape în întregime din materiale regenerabile. Doar ciocolata partenerilor noștri este învelită în folie de aluminiu, deoarece, din motive de siguranță alimentară, nu este posibil în prezent să o înlocuim cu o alternativă mai durabilă.

În ultimii doi ani, am reușit să producem aproape toate calendarele noastre de Crăciun cu interioare 100% biodegradabile. Acesta este un pas important către o gamă de produse mai durabilă.

Fenna Willers, manager de sustenabilitate la CEWE

Calendarele noastre de Crăciun

Descoperiți Calendarele noastre de Crăciun, bucurați-vă de timpul dinaintea Crăciunului adăugând fotografiile dvs. personale.

Comand acum