Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Bloggerii de călătorie Annika și Mathias Koch au surprins cele mai bune momente ale anului într-un anuar.

Sfaturi de editare

Inspirație pentru anuarul de călătorie direct de la "Echipa de vis"

Annika și Mathias Koch iubesc călătoriile și fotografia, atât de mult încât fac fotografii din ce în ce mai profesioniste din călătorie în călătorie. De ani de zile, ei creează o CEWE FOTOCARTE cu cele mai importante călătorii ale lor. Pentru 2018, au realizat un anuar cu toate călătoriile lor din ianuarie până în decembrie. Au ales formatul CEWE FOTOCARTE XL cu hârtie foto extra mată. Datorită formatului ales, creativitatea lor poate să dea frâu liber la conceperea paginilor.

Cu această fotocarte scopul nostru a fost să scoatem în evidență fotografiile frumoase fără a le acoperi cu prea mult design.

Annika Koch

"În același timp, acest anuar este o amintire a momentelor noastre personale, așa că aspectul și designul nu sunt formale, ci amuzante", explică Annika. Inspiră-te din anuarul de călătorie al cuplului și fă-ți propriul anuar. Iată câteva idei de machetare care ar putea fi utile și pentru albumul tău foto de călătorie.

Lăsați spațiu

Deoarece fotografiile sunt foarte colorate, Annika și Mathias au optat pentru un design alb și curat. Lăsarea de spațiu liber în acest fel este un principiu important de machetare care va face ca albumul tău foto să arate foarte profesionist.

"Echipa de vis" ne prezintă câteva momente geniale: Annika și Mathias Koch au surprins un an întreg din călătoria lor într-o CEWE FOTOCARTE XL cu efect de lăcuire specială.
"Echipa de vis" prezintă momente strălucitoare: Annika și Mathias Koch au surprins călătoriile lor dintr-un an într-o CEWE FOTOCARTE XL cu efect de lăcuire.
Creează-ți CEWE FOTOCARTEA.

Fotografierea cu bila de sticlă

De-a lungul cărții veți găsi fotografii realizate cu o bilă de sticlă în mai multe locuri, reflectând locuri și peisaje frumoase, precum Castelul Neuschwanstein și Turnul Eiffel. Globul de sticlă este așezat în fața aparatului foto sau pe podea pentru a reflecta fundalul. Cu această idee fotografică, Annika și Mathias au creat un element care va fi folosit ca element de design pe tot parcursul anuarului de călătorie. Acest design apare de mai multe ori ca titlu, sub forma unui semicerc sau a unui cerc complet.

Castelul Neuschwanstein reflectat în globul de sticlă.
Culori armonioase și detalii bogate: trucuri speciale, cum ar fi oglindirea cu o bilă de sticlă, pot conferi fotografiilor voastre un aspect interesant.

Sfat creativ în aplicația de comandă:

Decupajul semicircular de pe copertă este de fapt clipart-ul rotund, alb, suprapus peste imagine. Le puteți găsi în software de editare, în meniul "design", la secțiunea clipart, mai exact la categoria forme. Asigurați-vă că, culoarea formei selectate se potrivește cu cea a fundalului din CEWE FOTOCARTE.

Fonturi: uneori mai puțin este mai mult

Partea stângă reflectă starea de spirit a unei imagini retro reale. Fontul jucăuș al textului din stânga și al titlului creează un aspect armonios. Familia Koch folosește doar două fonturi în întreaga carte: un stil dinamic și jucăuș pentru titluri și un font "serif" lizibil pentru text. În această carte de fotografii, amândoi au surprins amintiri din călătoriile lor.

Simetria imaginilor creează armonie pe pagina dublă.
Compoziția fotografiilor pe paginile duble creează o fotocarte mai armonioasă.

Profitați de luminile minunate - cu timpul de expunere lung

Multe fotografii sunt realizate la răsărit sau la apus, când lumina este mai blândă decât în plină zi. De aceea, unele fotografii sunt realizate cu timpi de expunere lungi de către fotografii experimentați. În fotocarte aceste motive estompează designul, în ciuda unor subiecte foarte

Utilizând setarea de expunere lungă, cascada în mișcare pare a fi o masă de apă moale și neclară.
Utilizând setarea de expunere lungă, cascada în mișcare pare a fi o masă de apă moale și neclară.

Faceți loc pentru cele mai bune momente

Fotografiilor speciale trebui să aibă un impact, așa că este o idee bună să le oferiți mult spațiu. Folosiți câteva motive pe pagină dublă și încercați să coordonați culorile. Cercul alb, inspirat de globul de sticlă, este desenul meu pe tot parcursul cărții. Împreună cu fontul jucăuș, acesta pune în valoare nuanțele mai închise ale motivelor.

Simetria imaginilor creează armonie pe pagina dublă.
Simetria imaginilor creează armonie pe pagina dublă.

Simetria celor două părți

Pe această pagină dublă, aranjamentul geometric al fotografiilor joacă un rol crucial. Cele două fotografii de pe margine sunt diagonale față de centru, în timp ce fotografia centrală este verticală. Acest lucru creează atât simetrie, cât și armonie pe pagina dublă.

Annika și Mathias Koch călătoresc mult și sunt bucuroși să împărtășească experiențele lor cu voi pe blogul lor și pe Instagram.
Annika și Mathias Koch călătoresc mult și sunt bucuroși să împărtășească experiențele lor cu voi pe blogul lor și pe Instagram.

Annika și Mathias Koch iubesc să vadă lumea și să împărtășească experiențele lor de călătorie cu ceilalți. Citiți mai multe despre aventurile lor pe blogul lor de călătorie și urmăriți-i pe Annika și Mathias pe Instagram pentru fotografii uimitoare.

Distracție plăcută la planificare! Echipa CEWE