Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Pe peretele de deasupra dulapului din sufragerie este agățat un calendar cu două fete pe copertă.

Sfaturi de editare, idei de compilare

Bunicii se vor topi de bucurie: calendar foto de perete cu desenele copiilor

Relația dintre nepoți și bunici este una foarte specială. Cu CEWE Calendarele foto le pot arăta bunicilor cât de mult se bucură de timpul petrecut împreună și le pot aminti că vor urma multe alte experiențe comune!

Acest cadou va face ziua fiecărui bunic mai ușoară! Adăugați desenele nepoților pe pagini, alături de fotografiile clasice de familie, făcând astfel calendarul și mai personal. Pur și simplu scanați desenele copiilor dvs. și planificați împreună lunile!

Găsiți calendarul de perete potrivit

Deoarece calendarul de perete este menit să prezinte o mulțime de lucrări de artă, se recomandă alegerea unui format mai mare. Dimensiunea A3 oferă suficient spațiu pentru ca fotografiile și desenele să fie redate perfect la o dimensiune corespunzătoare.

Desenează, scanează și ești gata pentru a le insera în calendar!

Pe pagina de calendar scrie "Înghețata este mai gustoasă cu tine". În stânga se află un cornet de înghețată pictat.
Puteți digitaliza cu ușurință desenele copiilor dvs. cu ajutorul unui scaner și le puteți insera ca fotografii în calendar.

Implicați-i pe copiii dumneavoastră la editarea calendarului încă de la primul pas. Pentru început, micii artiști vor avea nevoie de markere și hârtie colorată. La înghețată, la patinoar, pregătirea tortului aniversar, la plajă și așa mai departe: desenați ceva pentru fiecare lună. Ce locuri le-ar plăcea să viziteze cu bunicii anul viitor? Ce activități își doresc să facă împreună?

Scanați sau fotografiați apoi lucrările de artă finalizate și încărcați pur și simplu imaginile în aplicația CEWE și trageți-le pe pagina de calendar pe l-ați selectat.

Fuziunea fotografiilor și a desenelor

Pe pagina calendarului se află doi copii și textul " Îmi face plăcere să mă plimb prin pădure cu tine".
Dublați bucuria: scrieți mesaje din inimă pe fotografii.

O plimbare prin pădure, la joacă în parc, hohote în magazin - astfel de momente care par foarte obișnuite, sunt momente dragi de care ne amintim cu mare bucurie mai târziu. Cu siguranță veți găsi în telefon fotografii cu astfel de ocazii. Asociați-o cu desene scanate sau fotografiate ale copiilor dumneavoastră. Lipiți o fotografie pentru o lună și un desen pentru alta. De exemplu, dacă în martie este ziua de naștere a bunicii, rugați-i pe cei mici să deseneze o imagine despre cum vor sărbători împreună, apoi trageți creația pe pagina lunii respective. De asemenea, aceștia pot utiliza aplicația CEWE pentru a scrie un mesaj frumos pe fotografii. SFAT CEWE: Trageți textul pe o parte neutră, chiar omogenă a fotografiei pentru a-l face mai ușor de citit.

Decorați paginile cu propriile idei!

Pe pagina calendarului este scris "Crăciun fericit dragi bunici", precum și o mănușă de iarnă desenată de mână.
Fundalul deschis scoate în evidență desenele și textele.

Puteți folosi clipart-uri la editarea calendarului, dar puteți lăsa copiii să decoreze calendarul final cu markere. Gama noastră de clipart include o varietate de simboluri și forme pe care micii artiști le pot colora și modela după bunul plac.

SFAT CEWE: Merită să alegeți fundaluri de culoare deschisă, precum cel din imagine pentru a scoate în evidență desenele și textul copiilor. Faceți o pagină de felicitare plină de dragoste pentru bunica și bunicul!

Distracție plăcută la proiectare!