Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Primele luni ale bebelușului într-o CEWE FOTOCARTE

Prima fotocarte în trei

Telefonul Florei era plin de fotografii chiar înainte de nașterea fiului ei, dar de atunci au apărut și mai multe. Iar amintirile nu ar fi putut ajunge în altă parte decât într-o CEWE FOTOCARTE.

Flora s-a întâlnit pentru prima dată cu CEWE în Germania, când locuia și lucra la o familie. Aceștia își făceau o fotocarte în fiecare an și i-a plăcut foarte mult formatul frumos în care familia păstra cele mai importante momente. "Înainte de a mă muta acasă mi-au făcut cadou o CEWE FOTOCARTE și m-am îndrăgostit de ea. În acel moment am decis că voi păstra și eu cele mai importante momente din viața mea în această formă!" - Flora râde.

Familia a ales CEWE FOTOCARTEA XL cu legare layflat pentru a vedea fotografiile într-o dimensiune mai mare.

Întotdeauna a fost important pentru mine să surprind momente, evenimente și oameni în fotografii, iar Norbert și cu mine am făcut fotografii încă de la începutul relației noastre. După nuntă, am simțit pentru prima dată că ne dorim să facem un album mai profesional și atemporal, care să nu piardă imaginile, să poată organiza tot ceea ce am vrut să surprindem și să păstreze momentele la o calitate bună. În plus, îl putem face cadou părinților și bunicilor", spune proaspăta mămică.

Hârtia foto extra mată de la CEWE vă va păstra fotografiile de familie la o calitate perfectă timp de zeci de ani.

Pentru noi, CEWE FOTOCARTEA înseamnă amintiri în imagini. Ceea ce văd cel mai mult la părinții și bunicii mei este cât de important este pentru ei să poată scoate o carte tangibilă cu o mulțime de fotografii ale copiilor, nepoților și rudelor lor pe care nu le văd în fiecare zi, dar care sunt totuși importante pentru ei. Aceste cărți conțin povești care pot fi revăzute și povestite din nou. În familia germană, fetițele mi-au povestit poveștile despre imagini ca și cum și le-ar fi amintit, deși le știau doar pe de rost, dar imaginile făceau parte din crucile lor. Cred că este o tradiție foarte frumoasă și aș vrea să creez o tradiție similară în familia noastră", ne spune Flora.

Pentru bunici, au realizat o CEWE FOTOCARTE pătrată cu hârtie mată clasică astfel încât să poată lua cu ei oriunde pentru a arăta nepoțelul tuturor.