Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Acest panou unic umplut cu fotografii va fi un punct atractiv în casă, care poate fi mereu completată cu amintiri noi.

Sfaturi creative

Acest cadru va emana întotdeauna fericire

Cu o ramă foto și câteva fotografii CEWE art sau instant, puteți crea în câteva minute un colț dinamic pentru fotografiile dvs. preferate.

Tot ce aveți nevoie este un cadu de lemn, câteva șnururi și o mulțime de amintiri, chiar imprimate imediat, pentru a crea o altă idee de decor. Pe acest panou, puteți chiar să vă schimbați nu numai amintirile, ci și suportul media pe care îl alegeți.

Acestea sunt materialele de care veți avea nevoie:

Pe masă se află fotografii instantanee în diferite formate, o ramă din lemn, foarfeci, bandă elastică, cârlige cu șurub și mărgele.
Dimensiunea și formatul sunt complet personalizabile.

Iată cum se face:

Prim-planul unei mâini care înșurubează un cârlig mic și răsucit într-un cadru de lemn.

Fixarea cârligelor pe cadru
Pentru a vă asigura că puteți trage bine frânghia care urmează să fie întinsă, înșurubați ferm cârligele în cadrul de lemn. Numărul de cârlige va depinde de dimensiunea cadrului și de gustul dumneavoastră - dacă doriți să folosiți mai multe imagini mai mici, puteți cumpăra mai multe cârlige și să lăsați lungimi mai mici de fir.

Filmat de două mâini care ghidează o bandă de cauciuc în jurul cârligelor cu șuruburi. Acestea sunt înșurubate într-o ramă din lemn. Alături de rama de poze sunt fotografii instantanee

Fixarea șnurului
Înnodați capătul benzii pe un cârlig (la alegere), apoi treceți-o pe diagonală peste cadru până la următorul cârlig și înapoi până când ajungeți la ultimul cârlig, unde fixați bucata finală. Înainte de a fixa țnurul, asigurați-vă că este suficient de strâns pentru a ține imaginile de hârtie mai târziu.

Două mâini atașează o bandă de cauciuc la rama de tablou. Alături de ramă se află fotografii pe hârtie în diferite formate.

Rețea pentru diferite formate
Așezați din nou șnuruul pe un cârlig, iar acum treceți-l aleatoriu de la un cârlig la altul, asigurându-vă că există spații de diferite dimensiuni între benzi, astfel încât să puteți avea mai târziu imagini de diferite dimensiuni și formate pe panou.

Prim-plan cu două mâini care înșiră mărgele de litere pe o panglică.

Decorarea
Pe o sfoară așezată orizontal, înșirați cuvintele preferate, anii, numele celor dragi sau orice altceva considerați că este important să spuneți alături de fotografii. (Vă sfătuim să atârnați literele pe o sfoară separată, astfel încât să le puteți schimba oricând doriți).

Două mâini sunt văzute de aproape în timp ce CEWE captează fotografii instantanee pe benzi de cauciuc.

Așezarea fotografiilor
Acum, tot ce trebuie să faceți este să glisați cu grijă fotografiile între șnururi, care - dacă ați întins bine șnurul - vor fi ținute la locul lor de plasa de șnururi. Dacă alunecă, folosiți agrafe decorative. Și încă o dată: nu ezitați să combinați diferitele noastre produse! Benzile foto arată perfect chiar și împreună cu 2-3 fotografii retro.

Sfat: Deoarece acest cadru este ideal pentru a fi reinnoit constant, puteți să schimbați nu numai imaginile, ci și suportul și stilul. De exemplu, pentru decorațiuni special de Advent sau Crăciun, vă sfătuim să comandați fotografii retro, iar pentru temele vesele de vară, o modalitate rapidă este să imprimați câteva fotografii cu un design amuzant la CEWE Instant Foto.

Distracție plăcută la realizarea și la vizionarea fotografiilor!

Cum printați fotografiile instant

Creați cu ușurință produse creative folosind fotografiile instant - CEWE Instant Foto în apropierea dumneavoastră