Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
O galerie foto din patru părți, în stil acordeon, se află pe o masă festivă de sărbătoare.

Idei creative

O galerie foto pliabilă pentru bunici

Relația dintre nepoți și bunici este specială: bunicii sunt atât mentori, cât și prieteni și joacă un rol important în creșterea generației următoare. De Crăciun, copiii le pot arăta bunicilor cât de mult înseamnă pentru ei: cu CEWE Instant Foto, pot crea împreună un cadou unic pentru bunici, folosind unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le au împreună. Cu Instant Foto, vă puteți imprima în mod convenabil fotografiile la un CEWE Photo Station din apropierea dumneavoastră și puteți începe să vă creați propria galerie unică.

Creativitate din propriile fotografii!
Fotografii, carton roșu, foarfece, lipici și alte materiale de artizanat sunt așezate pe masă în culorile Crăciunului.
Creativ și rapid: puteți transforma patru fotografii instant CEWE într-o galerie foto elegantă.

Galerie foto din fotografii instant CEWE: de ce aveți nevoie:

  • CEWE Instant Foto (10 x 15 cm)
  • Carton (1 x 60 x 22 cm, 1 x 54 x 17 cm)
  • Foarfecă
  • Lipici
  • Creion
  • Liniar
  • Sfoară
  • Bandă adezivă decorativă
  • Cutter

Cum se face

Mai întâi, faceți o ramă de carton pentru fotografii.

Folosiți cartonul mai mic ca fundal pentru fotografiile instant CEWE. Folosind un liniar și un creion, desenați pe carton patru pătrate de 12 x 17 cm. Adăugați o bandă de trei centimetri pe fiecare dintre laturile mai scurte, pentru a putea lipi ulterior fundalul pe ele.

Galeria de imagini în zigzag: apoi lipiți imaginile pe fundalul pliat.

Îndoiți fundalul în mijloc și dungile de pe margine. Mai intai pliați cartonul de-a lungul celor două linii rămase. Acest lucru creează o formă de zig-zag. Puteți descărca o schiță care să vă ajute în acest proces aici Descarcă.

Două mâini țin un liniar și un creion. Una dintre cele patru ferestre care urmează să fie realizate este deja decupată din carton roșu.

Îndoiți foaia de carton mai mare în patru secțiuni egale. În fiecare secțiune, desenați cu creionul o fereastră de 12 x 17 cm. Marginile de sus și de jos ale ramei au o lățime de 2,5 centimetri, iar marginile laterale au o lățime de 1,5 centimetri. Tăiați partea interioară cu un cuțit. Apoi, decorați cadrul în patru părți rezultat cu panglica decorativă de Crăciun, după gustul dumneavoastră.

Două mâini lipesc o fotografie a unei bunici și a unui copil pe un fundal roșu.

Prinderea amintirilor dragi cu bunicii: folosiți lipici pentru a fixa fotografiile instantanee pe un mic fundal de carton. Fotografiile nepoților și bunicilor care își împărtășesc amintirile sunt deosebit de potrivite în acest scop, deoarece arată legătura strânsă dintre copii și bătrâni.

Modelul în zigzag pe ramă și pe fundal creează un cadou deosebit pentru bunici.

După ce lipiciul s-a uscat, puteți să faceți un zig-zag cu fundalul cu fotografiile pe grila cadrului. Odată ce fundalul este la locul lui, folosiți puțin lipici pentru a-l fixa pe benzile înguste de pe margini.

Asta e tot pentru o galerie personală cu poze ale nepoților pentru bunici! Datorită pliabilității sale, poate fi așezat într-un loc frumos...

Un mic punct culminant

O mică etichetă de cadou în formă de steluță face galeria foto una deosebită.

Două mâini desenează patru pătrate cu creionul și rigla pe o foaie de carton roșu.

Această galerie de imagini artistice nu are nevoie de niciun ambalaj: lăsați doar designul unic să prevaleze. Eticheta de cadou în formă de stea adaugă o notă personală și arată că bunica este vedeta din viața nepoților. Decupați forma de stea dintr-un carton de altă culoare. Scrieți "Pentru bunica" pe etichetă, de exemplu, și atașați-o de cadru cu o sfoară.