Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
O ghirlandă de iepurași de Paște colorați atârnă în fața unui perete roz, cu fotografii ale membrilor familiei lipite pe față. Mai jos se află o masă cu ouă de Paște, prăjituri și o vază cu lalele.

Sfaturi creative

Realizați decorațiuni de Paște din fotografii de familie printate la CEWE Instant Foto

Utilizați șablonul nostru și propriile fotografii pentru a realiza o ghirlandă DIY

A venit timpul pentru decorațiuni de Paște! Cu această ghirlandă DIY, nu numai că poți aduce primăvara în casa ta, dar poți chiar să îi implici pe copii în distracția decorării de Paște. De exemplu, copiii pot decupa chipurile membrilor familiei din fotografii instant, pe care le pot lipi apoi pe hârtie în formă de iepuraș și de ou. Puteți printa cu ușurință materialele la cel mai apropiat CEWE Instant Foto - și veți avea fotografiile la îndemână în cel mai scurt timp.

De ce veți avea nevoie:

Pe masă sunt fotografii instant ale familiei. Lângă ele se află șabloane, lipici, foarfeci, bandă adezivă de împachetat și diverse foi de hârtie.
Decorațiuni de Paște ușor de realizat: Datorită fotografiilor instant de tip ID, fotografiile au dimensiuni uniforme, astfel încât trebuie doar să le decupați.
Două mâini taie iepurașii de Paște din șablon. În dreapta se află fotografii intant ale familiei, iar în stânga sunt diverse foi de hârtie.

Trei tipuri de modele

Descărcați modelele noastre și imprimați-le. Ouă, flori sau iepurași? Alegeți modelul pe care doriți să îl atașați pe ghirlanda dvs. Alternativ, puteți, bineînțeles, să combinați diferite forme. Cercul servește drept șablon potrivit pentru fețele pe care le decupați din fotografiile instant.

Două mâini desenează un iepuraș de Paște pe hârtie folosind șablonul. Lângă el sunt  fotografii instant ale familiei.

Iepurași colorați

Acest pas poate fi făcut chiar și de către copii. Așezați șablonul pe hârtia creativă și desenați în jurul hârtiei cu un creion. Folosiți patru culori diferite de carton dacă doriți ca decorațiunea de Paște să fie colorată. Fotografiile vor fi agățate una lângă alta pe sfoară. Sfat: Dacă preferați decorațiunile monocrome, limitați-vă la una sau două culori.

Două mâini folosesc șablonul pentru a desena un cerc în jurul capului unui membru al familiei. Lângă ei sunt fotografii instant și iepurași de Paște decupate din hârtie.

Pentru întreaga familie

Pentru ca decorul de Paște să fie cu adevărat personal, folosiți fotografii ale tuturor membrilor familiei. Imprimați portretele lor la cel mai apropiat CEWE Insatnt Foto sub formă de fotografii ID din 6 bucăți, astfel încât modelele dvs. vor avea dimensiunea perfectă. Așezați apoi șablonul rotund pe fețe și desenați un contur pe fotografii cu un creion.

Două mâini lipesc fotografii decupate ale membrilor familiei pe iepurași de Paște din hârtie.

Iepurași de Paște personalizate

După ce ați decupat fețele din fotografiile instant de tip ID, ungeți spatele cu puțin lipici și apoi atașați fotografiile la capetele de iepurași. Astfel veți obține fețe pentru iepurașii de Paște pe care le veți putea vedea mai târziu "pe față" în ghirlandă. Puteți lipi un pompon alb pe iepurașii rămași.

Două mâini lipesc fundițe mici sub fotografiile decupate ale membrilor familiei. Alături se află ghirlanda aproape gata.

Agățarea iepurașilor de Paște pe sfoară

Folosiți lipici pentru a atașa fundițele și pompoanele pe iepurași. Așezați fundițele pe gâtul iepurașilor, iar pompoanele direct deasupra picioarelor. Folosind un ac și o sfoară, înșirați iepurașii de Paște unul câte unul de urechi pentru a face o ghirlandă. Alternați iepurașii de diferite culori și pompoane.

Varietate de primăvară

Există două versiuni ale unei ghirlande de Paște realizate din hârtie creativă pe o masă. Una este formată din multe ouă de Paște, iar cealaltă din flori mici.
Șablonul oferă diferite forme: Puteți alege între ouă, flori și iepurași, sau puteți combina toate modelele.

Mulțumită șablonului nostru de ghirlandă de Paște, puteți transforma, de asemenea, hârtia creativă în ouă sau flori. Dacă alegeți ouăle ca decor de Paște, lipiți fotografii instant pe toată hârtia. Pentru a face acest lucru, alegeți să imprimați fotografii de tip ID la CEWE Instant Foto. Pentru flori, folosiți fotografiile noastre cu 6 imagini de tip ID.

Cadou ideal pentru Paște

Pe o masă se află două plante în ghiveci, biscuiți de Paște și un bol cu ouă colorate. În interiorul fiecărei plante în ghiveci se află un iepuraș confecționat manual din carton colorat. Pe capetele iepurașilor sunt lipite două fotografii cu fețe de copii.
Cu ajutorul unor simple bețe de lemn, transformați iepurașii foto în cadouri drăguțe pe care să le aduceți la masa de Paște.

În loc să înșirați toți iepurașii pe o ghirlandă, îi puteți transforma în suveniruri decorative individuale pe care le puteți pune într-un ghiveci de plante la primăvară. Acesta ar fi un cadou minunat pentru bunici de Paște. Lipește un băț de lemn pe spatele iepurașului, decupează un alt iepuraș folosind șablonul și folosește puțin lipici pentru a-l atașa pe cealaltă parte a bățului de lemn. Lipește o față cu fotografie în față și un pompon în spate - și ai obținut ornamentul tău de iepuraș personalizat.

Echipa CEWE vă urează o sesiune distractivă de crafturi de Paște!

Inspirații - idei de cadouri

Folosind cele mai frumoase fotografii ale dvs.