Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Pe masă se află o pernă foto, un borcan cu un voucher cu o bandă foto instant și un poster înrămat.

Sfaturi creative

Cadouri din inimă creative pentru tinerii căsătoriți

Idei personale și creative care pot include un mic cadou pentru tinerii căsătoriți

Cea mai mare dorință al tinerilor îndrăgostiți ar putea fi ca ziua cea mai frumoasă din viața lor să fie o sărbătoare de neuitat alături de cei pe care îi iubesc cel mai mult. În ceea ce privește cadourile, este obișnuit ca invitații să contribuie cu sume mai mici sau mai mari la marea zi a cuplului sau la luna de miere. Dacă nu doriți să alegeți soluția tradițională a plicului, am adunat trei idei de cadouri inspiraționale care pot fi create ușor folosind aplicația CEWE Fotolumea sau în format online care cu siguranță vor fi un cadou de suflet.

Un cadou comun cu un aspect unic

Se face un poster pe masă ca un cadou, decorat cu avioane de hârtie pliate din bani.
Contribuție la luna de miere. Idei de cadouri unice și creative pentru un grup de prieteni.

Doriți să oferiti un cadou remarcabil tinerilor căsătoriți? Posterul premium încadrat este alegerea perfectă pentru surpriză. Creați un poster mare de 30x45 cm în care să apară locația lunii de miere a cuplului proaspăt căsătorit. Ce va conferi imaginii o notă specială? Decorațiunea! Inspirându-vă din sfaturile de pliere ale avioanelor de hârtie găsite pe internet, creați avioane din bancnote și lipiți-le cu grijă pe poster. Rezultatul final va fi un cadou de nuntă deosebit și valoros, care cu siguranță va aduce zâmbetul pe chipurile cuplului. Faceți posterul și mai colorat cu autocolante foto personalizate.

Un dar de îmbrățișat

O pernă foto decorată cu fundițe și bancnote. Perna este decorată cu fotografii ale cuplului cu inscripția "Te iubesc pentru totdeauna".
Creativ și personal: creați o pernă foto cu mesaje personalizate și decorați-o cu bancnote ca cadou de nuntă.

Doriți să alegeți un cadou personal și practic? Perna premium nu numai că poate fi un element decorativ în casă, dar poate fi și decorată cu cele mai frumoase momente ale cuplului îndrăgostit. Puteți pune în aplicare ideea dumneavoastră unică sau puteți alege din șabloanele noastre de design și veți avea instantaneu o surpriză personalizată cu fotografii. În timpul procesului de proiectare, aveți posibilitatea să adăugați și mici mesaje text pe pernă. Pentru a face cadoul și mai elegant, fixați bancnote rulate pe perna cu ajutorul unui ac și a unui fir sau a unui panglică decorativă.

Idee creativă cu urări de bine

Unul dintre invitați pune o bucățică de hârtie cu un mesaj într-un borcan lângă vouchere. Pe o masă din fundal se află mai multe bucăți de hârtie, panglică și alte materiale de artizanat.
Simplu și din inimă: cu fotografii instante și un borcan, puteți crea un cadou unic în cel mai scurt timp.

Decorația noastră cu recipiente din sticlă personalizate cu fotografii poate fi o alegere perfectă nu doar pentru nunți, ci și pentru orice altă ocazie. Poate fi realizată rapid și ușor, iar cu o investiție financiară mai mică, puteți crea un cadou cu adevărat spectaculos și creativ. Nu aveți nevoie decât de un recipient din sticlă cu capac și o bandă foto cu imagini potrivite pentru ocazie, pe care o puteți crea și tipări în câteva minute la cel mai apropiat CEWE Instant Foto. În cazul unui cadou de nuntă, merită să adunați cele mai frumoase momente ale cuplului pe banda foto și să decorați recipientul din sticlă cu aceasta. Puteți adăuga un cadou personal sau puteți pune înăuntru bani sau un voucher cadou.

Inspirații - idei de cadouri

Personalizate cu fotografiile tale