Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Sfaturi creative

Panoul personal ca element decorativ

Pregătiți un panou alb, unde, pe lângă notițele zilnice, bilețele și cărți poștale, fotografiile preferate vor avea un loc permanent, actualizat continuu!

O tablă albă realizată manual este un decor personal distractiv oriunde! În birou, hol sau bucătărie - [imprimeuri][1] realizate din propriile fotografii arată perfect și dau acel element unic pereților. Materialele folosite pot fi perfect adaptate stilului casei, iar fotografiile afișate pot fi schimbate oricând pe parcursul anului. Va fi, desigur, spațiu pentru bilete de călătorie sau concerte, dar și un selfie realizat cu prietenii, care poate fi folosit la un [ CEWE Photo Terminal ](https://cewe.hu/fenykepek/cewe-azonnali- fotokidolgozas.html) poate fi printat imediat.

Materiale necesare

Tipar Art cu fotografii de familie, precum și ciocan, capsator, foarfece și alte instrumente de artizanat sunt pe masă.
Pentru a realiza un panou personal, veți avea nevoie de fotografii printate la CEWE Instant Foto sau Tipar Art și de instrumentele enumerate mai jos

Veți avea nevoie de:

 • Diverse printuri (cum ar fi fotografii pătrate sau retro, picturi artistice sau mini-printuri)
  • Cadru din lemn (aprox. 40 x 60 x 2 cm (lungime x lățime x înălțime)
  • Tapet/Pânză (aprox. 50 x 70 cm)
  • Material colorat (aprox. 50 x 70 cm)
  • Pini sau velcro și panglică colorată
  • Capsator, foarfece, ciocan
  • Cleme de prindere

Pas cu pas: realizarea panoului personalizat

Creează un element decorativ unic și util pentru casa ta
Mâinile scot amprentele de artă din cutie. Tabelul prezintă instrumentele de artizanat necesare pentru realizarea tablei albe.

Creați temele personale Creați seturi de fotografii Tipar Art foarte ușor online sau cu software-ul CEWE Fotolumea. Amestecând diferite produse, puteți obține un efect dinamic pe tablă. Sfat: utilizați elementele de design disponibile și fundalurile colorate pentru a decora fotografiile, precum și pentru a face printurile finale să se potrivească cromatic în spațiul în care va fi plasată tabla albă.

Mâinile fixează tapetul și țesătura nețesute pe rama de lemn

Tapițerie cadru și acoperire din țesătură Așezați cadrul în centrul tapetului nețesut, apoi îndoiți înapoi consola și fixați-l pe părțile laterale cu o capsator (acesta va fi stratul de „tapițerie” al plăcii). Acum faceți același lucru cu textilele colorate.

Mâinile întind o bandă pentru a o fixa pe partea laterală a tablei

Înfășurați banda în jurul panoului Tăiați banda aprox. pentru piese de 55 cm lungime. Așezați panglicile bine întinse în formă de diamant pe tablă, apoi fixați-le de marginea cadrului cu capsatorul. Folosiți o măsurătoare pentru a fixa benzile simetric.

O mână trage o sfoară prin panglicile care se intersectează cu o tablă albă

Încadrați casetele Introduceți un pin de siguranță în partea în care se intersectează panglicile pentru a le întinde și a le fixa.

Mâinile atașează fotografii de familie pe tablă

Aranjați-văfotografiile Ca ultim pas, împingeți imaginile în spatele panglicilor bine întinse, amestecând cu îndrăzneală diferite dimensiuni. Sfat: când comandați, scrieți mesaje mici în spațiul gol din partea de jos a fotografii retro !

O prezentare in dinamică continuă

Doriți ca în fiecare zi să vă bucurați de alte momente dragi? Nimic nu vă oprește! Puteți așeza o mulțime de amintiri pe această placă decorativă sau o puteți schimba după bunul plac!

O femeie pune fotografii pe o tablă albă deasupra unui birou
O tablă albă în continuă reînnoire: schimbați fotografiile sau fotografiile după cum doriți

Aruncați o privire pe imaginea generală și prindeți câte o fotografie la un moment dat, chiar și cu diferite tipuri de pini sau cleme.

Vă dorim multă distracție atât la bricolaj cât și la decorat!