Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Trei cadouri stau unul lângă altul pe masa de lemn. În stânga este un borcan cu inimioare și panglică foto, în mijloc este un recipient de sticlă mai mare cu flori uscate și colaj foto, iar în dreapta este o cutie cu decorațiuni din nisip și fotografii instant.

Sfaturi creative

Oferiți darul iubirii: decorați voucherul cadou într-un recipient de sticlă cu o fotografie!

O idee simplă pentru un cadou grozav: surprindeți-i pe cei dragi cu o fotografie instant personală și oferiți-le darul de a petrece timp împreună - sub forma unui voucher cadou într-un recipient de sticlă.

Căutați un cadou cu adevărat romantic? Aceasta ar putea fi o idee grozavă mai ales de Ziua Îndrăgostiților. Dar și la zilele de naștere sau la orice altă sărbătoare, cei dragi iubesc cadourile personale: timpul petrecut împreună. Îți vom arăta cum să dăruiești un pic de iubire rapid și ușor cu o fotografie instant. Tot ce ai nevoie este o sticlă, o fotografie instant și o idee pe care să o pui în aplicare - noi am adunat câteva surse de inspirație pentru tine.

Voucher cadou pentru o cină romantică

Vedeți o sticlă transparentă. În interior se află o fotografie instant a unui cuplu tânăr. Pe imagine scrie "Voucher pentru mâncarea ta preferată".
Simțim dragostea în inimile noastre - dar trece și prin stomac: pregătiți vouchere pentru mese speciale și bucurați-vă de timpul petrecut împreună.
Printează fotografii și împarte bucurie prin CEWE Instant Foto

Un cadou mic, un gest mare: în viața de zi cu zi, a surprinde persoana iubită cu ceva este modalitatea perfectă de a spune "Mă gândesc la tine". Un gest frumos pentru a-ți face iubita fericită este să o inviți la o cină romantică. Tot ce trebuie să faceți este să creați un certificat cadou, pe care îl puteți completa cu o bandă foto instant. Aici aveți, de asemenea, opțiunea de a include un mic mesaj text lângă fotografia preferată. Puteți pune apoi cadoul într-un recipient de sticla - și îl puteți umple cu inimioare de hârtie pentru o doză suplimentară de iubire.

Aventuri noi în cufărul cu comori

Imaginea prezintă o cutie cu nisip decorativ și scoici, cu o fotografie în interior. Fotografia prezintă un cuplu în vârstă.
Mai mult decât un cadou: o fotografie instant cu un voucher de călătorie și decorațiuni nautice ambalate într-o cutie micuță.

Cuplurile care sunt împreună de mulți ani au, de obicei, o legătură foarte specială. Dacă doriți să adăugați o nouă aventură la această poveste de dragoste, creați un voucher de călătorie personalizat pentru o excursie la mare. Instant photo framed poate fi inspirată de o fotografie dintr-o vacanță anterioară. Așezați fotografia instant într-o cutie, decorați-o cu nisip, câteva fire de iarbă și alte decorațiuni nautice. Persoana iubită va adora cufărul de comori - și momentele de neuitat care vă așteaptă.

Oferiți prietenului dvs. momente petrecute împreună

Un colaj de imagini într-un pahar transparent: o fotografie despre două prietene, o imagine cu o ceașcă de cafea alături - și textul "Un voucher pentru cafeneaua noastră preferată"
O după-amiază plăcută la cafeneaua dvs. preferată: surprindeți-vă cel mai bun prieten cu un voucher creativ.

Faceți un lucru mărunt pentru a-i arăta celui mai bun prieten cât de mult vă este de drag. Cel mai bine este să alegeți o sticlă îngustă și înaltă pentru acest cadou. Un colaj foto instant este o modalitate excelentă de a surprinde momentele definitorii ale prieteniei voastre. Adăugați un text mic și frumos: "Un voucher pentru cafeneaua noastră preferată". De asemenea, puteți adăuga o notă vizuală la voucherul personalizat, umplând sticla cu flori uscate, de exemplu, alături de fotografie și voucher. O modalitate simplă și minunată de a dărui un cadou celui mai bun prieten al tău.

Echipa CEWE vă dorește o experiență plăcută de a oferi cadouri.

Inspirații - idei de cadouri

Personalizate cu fotografiile tale