Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Trei vouchere diferite sunt așezate pe o masă decorată de Crăciun.

Idei creative

Creează Vouchere cadou personalizate în doar câteva minute folosind fotografii printate pe loc

O excursie în weekend? Program de wellness? Sau o excursie la Copenhaga? Poate fi o provocare cum și sub ce formă să oferi cadouri de acest tip, dar iată soluția perfectă: creează un voucher cadou pentru cei dragi, arată-le cu ajutorul fotografiilor ce programe, experiențe noi îi așteaptă! La cel mai apropiat CEWE Instant Foto puteți imprima foarte ușor fotografiile preferate sau fotografiile de care aveți nevoie pentru a trimite un mesaj, împreună cu un text personalizat. Pentru a face acest lucru, selectați "Instant foto cu elemente de design" și editați voucherul cadou personalizat, pe care îl puteți avea în mână în doar câteva minute. De exemplu, o invitație cu stil în capitala Danemarcei! Puteți apoi să prindeți fotografia imprimată pe o tăbliță din lemn sau să o atașați de un alt cadou - rezultatul va fi o surpriză unică care îi va încânta cu siguranță pe cei dragi!

Veți avea nevoie de următoarele:
- La CEWE Instant Foto editați și printați fotografia pe loc (opțiunea "Instant foto cu elemente de design").
- Tăbliță din lemn
- Clip metalic

Creativitate din propriile fotografii!
Voucherul pentru o excursie la Copenhaga este atașat de o placă de lemn și se află pe o masă decorată de Crăciun.
O placă de lemn și un clip auriu conferă voucherului un aspect scandinav.

Într-o călătorie cu cei dragi putem împărtăși experiențe, trăi noi amintiri și explora lumea împreună - acesta este un cadou de care să ne amintim pentru totdeauna. Voucherul este modalitatea ideală de a "transpune" o idee de cadou într-o formă tangibilă.

Copenhaga este destinația aleasă? Gândiți cu o minte nordică! Forme curate, culori și materiale naturale cu o notă de eleganță. Cu o tăbliță din lemn și un clip auriu, puteți da o notă scandinavă voucherului cadou în cel mai scurt timp. Vizitați cel mai apropiat CEWE Photostation și selectați formatul potrivit din meniul "Fotografii cu design". Apoi adăugați motivul și textul dorit și printați cu un singur click voucherul pe hârtie foto de înaltă calitate. Atașați pur și simplu fotografia finisată la placa de lemn cu ajutorul clemei aurii elegante.

O mână ține un voucher cu o fotografie cu două femei îmbrățișându-se. O altă mână ține o placă făcută manual cu cuvintele "Pentru mama".
Timpul petrecut împreună este cel mai prețios cadou. Oferă-le celor dragi o experiență comună, dăruiește cadoul într-un stil unic! Modelele noastre de vouchere cu printare instantanee vor adăuga o notă personală cadoului. Acestea pot fi surprize de sine stătătoare, dar pot fi și un super accesoriu decorativ a unui cadou împachetat.

Mulțumită numeroaselor opțiuni de design, puteți adapta perfect tipărirea la stilul surprizei dumneavoastră. Îi oferiți mamei sau bunicii dvs. o excursie pe litoral? Colorați voucherul în albastru! Detaliile sunt importante, cu acestea puteți pune punctul pe "i", alegeți cu grijă și fonturile. La final, decorați totul cu fundițe sau prăjituri de casă pentru ca rezultatul final să fie cu adevărat emoționant.

Echipa CEWE vă dorește distracție plăcută în crearea cadoului dumneavoastră!