Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești un voucher de 10% pentru următoarea ta achiziție.

Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Înaltă calitate

Produsele și serviciile noastre sunt testate în mod regulat de către o companie independentă pentru a ne asigura că menținem un nivel ridicat de calitate.

Premiile noastre internaționale

În 2023, CEWE a câștigat din nou premiul mondial TIPA pentru CEWE FOTOCARTEA realizată din hârtie mată clasică 100% reciclată.

În 2022, CEWE a câștigat din nou premiul TIPA pentru cutia personalizată a CEWE FOTOCĂRȚII la categoria "Cel mai bun furnizor de servicii foto"

2021: Tot în 2021, sistemul CEWE Instant Foto este câștigător la categoria "Cel mai bun sistem de procesare instant a fotografiilor"

În 2020, CEWE a fost din nou câștigător la categoria "Cel mai bun serviciu de imprimare foto". CEWE FOTOCARTE cu copertă din piele și pânză

30 de redactori de la reviste de fotografie renumite din întreaga lume au ales câștigătorul premiilor mondiale TIPA World Awards 2019. CEWE hexxas s-a clasat pe primul loc la categoria "Cel mai bun furnizor de servicii foto".

CEWE FOTOCARTEA Pure în 2019 a câștigat prestigiosul premiu EISA.

Înaltă calitate

CEWE a câștigat premiul TIPA Word Awards la categoria "Cel mai bun furnizor de servicii foto" pentru coperta cu efect de lăcuire a CEWE FOTOCĂRȚII.