Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Sărbătoriți cele mai fericite momente cu o CEWE FOTOCARTE

Faceți ca 2022 să dureze o viață întreagă cu un anuar personalizat și sărbătoriți cele mai frumoase amintiri pentru anii ce vor urma.

Mai departe la editare

Creați un anuar - o colecție a celor mai bune amintiri de familie

Sărbătoriți momentele magice de familie din acest an și creați o amintire specială. Inspiră-te din anuarul familiei Henstock.

Găsește-ți anuarul în funcție de dimensiune

Păstrați-vă amintirile cu cele mai populare dimensiuni ale albumelor noastre foto.
1. Alege designul
2. Încarcă fotografiile
3. Faceți-o unică cu fotografiile dvs.

Știați?

Alegeți dintre 39 de șabloane de design, diferite dimensiuni de fotocarte, numeroase tipuri de hârtie și coperți, pe care le puteți modifica în orice moment în editorul de produse.

Explorați temele noastre pentru a găsi inspirație pentru anuarul dvs. personalizat.

Creați cadoul de o viață și împărtășiți amintirile de familie emoționante cu generațiile viitoare.

Momente de familie

Fotografiile noastre sunt cele care pot surprinde momentele perfecte pentru noi. Privind în urmă aventurile de familie, o adevărată comoară este modul în care trăim emoțiile sincere care prind viață.

Primul an împreună

Atunci când ești martor la primul an de viață și de bucurie al copilului tău, lumea nu este suficient de mare pentru a cuprinde dragostea care se revarsă din inima ta. Prețuiți aceste amintiri extraordinare sub forma unui anuar.

Pentru fericitul cuplu

Aruncați o privire în urmă la experiențele uluitoare și de neuitat trăite alături de persoana iubită, pe care le puteți consemna în propriul anuar pentru a le retrăi în orice moment.

Amintiri din vacanță

Prezentați fotografiile preferate din vacanțe și aventurile din 2022 într-un anuar creativ și personalizat. Retrăiește amintiri de neuitat și bucurii de fiecare dată când deschizi propria CEWE FOTOCARTE unică.

Opțiuni individuale pentru personalizarea anuarului dvs.

Urmați sfaturile noastre creative și creați un album pentru întregul an din colecția dvs. unică de fotografii.
Adăugați efecte pe copertă

Dați un aspect modern și elegant copertei dvs. din față. Accentul poate fi aplicat titlurilor și cliparturilor ca element de design. Alegeți dintre culorile argintiu, auriu, rose gold sau lucios.

Adăugați text la aspect

Personalizați-vă propriul album foto cu text și adăugați texte și descrieri la fotografiile dumneavoastră. Retrăiește momentele fericite ale anului trecut și dă frâu liber creativității tale, alegând orice stil de font, dimensiune și culoare.