Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Fotocărți pentru bebeluși

Surprindeți momentele bebelușului, documentați dezvoltarea copilului și păstrați-le pentru eternitate într-o frumoasă CEWE FOTOCARTE pentru bebeluși, care poate fi folosită și ca un jurnal creativ. Bebelușii cresc într-o clipită, însă fotocartea garantează că acest moment special va fi mereu ținut minte.

De la perioada sarcinii și din primele zile până la primul an magic, puteți crea cu ușurință o carte de amintiri pentru bebeluși care să acopere toate momentele speciale. Creați o carte personalizată pentru bebeluș care va fi o bucurie de privit în urmă zeci de ani de acum încolo.

Mai departe la editare

O fotocarte a bebelușului drept cadou pentru întreaga familie

Posibilitățile sunt nelimitate atunci când vine vorba de crearea unui album foto pentru bebeluși. O carte cu fotografii? Sau un jurnal al bebelușului plin de povești cu text? Iată trei lucruri pe care le poți face pentru a face cartea pentru bebeluși unică și mai deosebită.

Joaca cu hârtiile foto

Puteți alege din șase tipuri de hârtie, fiecare cu o caracteristică unică. Plănuiți un jurnal pentru bebeluș cu mult text? Hârtia foto clasică și mată este alegerea perfectă. Te gândești mai mult la fotografii? Hârtia foto lucioasă este alegerea ideală și este, de asemenea, ușor de curățat, o soluție potrivită pentru copii.

Video-uri cu cod QR

Știați că puteți adăuga videoclipuri în CEWE FOTOCARTEA dumneavoastră? Aplicația noastră CEWE vă permite să adăugați videoclipuri în albumul dvs. foto folosind coduri QR. Puteți viziona videoclipurile în orice moment scanând codurile. Cartea de amintiri perfectă, pentru că primele tale râsete vor avea și o voce!

Suplimentarea numărului de pagini

Niciodată nu poți face destule fotografii cu copiii, așa că încercăm să le surprindem fiecare mișcare pentru a-i putea admira mai târziu cu un zâmbet larg pe față. Fotocărțile mici pot fi extinse până la 98 de pagini, în timp ce cele mai mari pot avea până la 202 pagini. Pentru că fiecare moment contează!

În doar 5 pași simpli, poți avea propria ta fotocarte cu bebeluși...

Niciodată nu a fost mai ușor să realizați o fotocarte despre copilul vostru. Urmați pașii de mai jos și dați viață CEWE FOTOCĂRȚII de calitate superioară, personală și unică.

1. Descărcați aplicația noastră

Descărcați aplicația CEWE Fotolumea, editorul nostru gratuit și multipremiat

2. Încărcați fotografiile

Importați în aplicație fotografiile de pe calculator sau telefon.

3. Alegeți dimensiunea și stilul cărții

Accesați gama noastră completă de fotocărți și alegeți dimensiunea perfectă.

4. Proiectare și personalizare

Personalizați paginile pentru a da fotocărții o notă personală.

5. Rămâne doar să o preiei

Noua ta fotocarte va fi printată în fabrica noastră specializată și va fi livrată la ușa ta, pentru a te bucura timp îndelungat de cele mai dragi amintiri.

Idei unice de cadouri pentru zilele de naștere

Fotocărțile noastre sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, de la fotocărți de buzunar până la fotocărți XXL pentru bebeluși, iar dacă v-ați conceput deja propria fotocarte, puteți comanda cu ușurință copii suplimentare în diferite formate.

Fotocartea personalizată pentru bebeluș va fi cadoul perfect pentru bunici sau nași, sau ca amintire de botez. Copilul tău matur va fi încântat să primească o fotocarte cu toate amintirile din perioada copilăriei. Pentru zilele de naștere rotunde, este un cadou original, unic, pentru totdeauna.

Mai departe la editare

Există numeroase modalități de a transforma albumul foto al bebelușului într-unul foarte special. Alegeți dintr-o varietate de clipart-uri și adăugați propriul text pe copertă sau pe paginile interioare. Puteți adăuga pe copertă un lac cu efect auriu sau chiar argintiu pentru un aspect în relief. Există o mulțime de opțiuni disponibile pentru a crea un album pentru bebeluși cu adevărat unic și personalizat.

Există mai multe dimensiuni de fotocarte din care puteți alege, însă noi vă recomandăm cea mai îndrăgită carte din gama noastră; Formatul Mare. Datorită dimensiunii de aproape A4, aceasta poate fi așezată cu grijă pe orice raft și oferă o mulțime de pagini pentru toate acele fotografii speciale ale bebelușului. Pentru bunici și rudele apropiate, CEWE FOTOCARTEA în format Compact Panoramic este la fel de ideală. Puteți să convertiți cu ușurință designul existent la o dimensiune mai mică sau mai mare cu ajutorul aplicației CEWE.

Majoritatea oamenilor folosesc o ordine cronologică, de la sarcină până la prima zi de naștere a bebelușului, sau folosesc o fotocarte pentru a privi înapoi la primul an petrecut împreună ca o familie în creștere, dar alegerea vă aparține în întregime.

Aranjarea fotografiilor este simplă, există o mulțime de șabloane predefinite disponibile pentru a facilita planificarea. Puteți schimba fundalul, formatele fotografiilor și aspectul fiecărei pagini după cum doriți. Șabloanele oferă un punct de înceout excelent.

Formatul CEWE FOTOCĂRȚII selectate va determina numărul maxim de pagini care pot fi adăugate. Dacă doriți să aveți cât mai multe fotografii în albumul dvs., vă recomandăm fotocărțile noastre Mari și XXL, deoarece le puteți converti până la 202 pagini. Fotocărțile mai mici pot avea până la 98 de pagini, așa că, indiferent de dimensiunea pe care o alegeți, veți avea suficient spațiu pentru amintiri.

Fotografii pentru nou-născuți și copii acasă - sfaturi creative

Sosirea unui copil îi motivează pe membrii familiei să facă o mulțime de fotografii. Fiecare secundă investită în fotografierea unui copil este o amintire unică a unui moment irepetabil. Încercați trucurile noastre pentru a obține cele mai bune fotografii posibile acasă.

Căutați contrastele

O fotografie alb-negru este un clasic etern și foarte elegant. Are un mod magic de a evidenția tonurile, trăsăturile și emoțiile. Căutați contrastele pentru un efect puternic. Un fundal întunecat încadrează pielea și textilele deschise. Există două modalități de a o crea: selectați opțiunea monocromă de pe dispozitiv sau convertiți-o ulterior în alb-negru cu ajutorul unui editor. Hârtia noastră foto extra mată este perfectă în special pentru fotografii alb-negru, așa că combinați cele două pentru un efect de lux.

Observați detaliile

Compoziția este aranjamentul elementelor. Detaliile sunt importante pentru că ne ajută să direcționăm atenția. Surpindeți piciorușele și degetele mici ale copilului, dar modelați mediul înconjurător astfel încât să nu distragă atenția de la subiect. Setați-vă telefonul mobil în modul portret, astfel încât să fie focalizată doar zona pe care doriți să o evidențiați. Datorită cernelurilor și hârtiilor de calitate și a tehnicii noastre speciale de printare, paginile fotocărții dvs. vor reproduce fidel minunata realitate.

Realizarea unui efect artistic cu ajutorul luminilor

Lumina determină calitatea, atmosfera și aspectul unei imagini. Este o idee bună să fotografiați lângă o fereastră, dar asigurați-vă că evitați lumina directă, adică soarele care strălucește înăuntru, nu este bună pentru bebeluși. Faceți umbră cu materiale textile albe. Evitați să folosiți blițul încorporat al telefoanelor mobile și al aparatelor de fotografiat, deoarece vor primi lumină nedorită și nu este recomandat să folosiți blițul direct spre bebeluși. Bazează-te pe lumina naturală și experimentează! Fotografierea în contralumină produce, de asemenea, rezultate extraordinare.

Mai multe subiecte pentru CEWE FOTOCARTE…

Fotocarte de călătorie

Surprindeți emoția unei călătorii de vis într-o CEWE FOTOCARTE. Garantat veți fi vedeta întâlnirilor cu prietenii, povestiți, arătați-le pe unde ați fost!

Fotocarte cu fotografii de vacanță

Este o plăcere să retrăiești amintiri de vară în timpul iernii, de exemplu, atunci când ești cuibărit. Adesea ne inspirăm din aceste amintiri. Înveseliți-vă viața de zi cu zi, faceți vara să devină o experiență durabilă!