CEWE Fotolumea Mea Comandă rapid și ușor
Urmărire comandă
Locații Instant Print
Serviciul clienți
0316 300 693

Creați și comandați acum:

Bine ați venit în vacanța fără sfârșit

CEWE Photo Award - frumusețea lumii prin ochii tăi

Lumea ta creativă în fotografii

Decorațiuni de perete, felicitări și multe altele

Dezabonarea poate fi efectuată în orice moment printr-un link disponibil în newsletter.
Autentificare cu succes
Încă 1 clic
Ne pare rău
A intervenit o eroare

Printare instant a fotografiilor CEWE

Printați cele mai frumoase fotografii cu doar câteva clickuri în magazinele noastre partenere!

Cele mai dragi fotografii - inspirație si bucurie în fiecare zi

Călătorim din nou!

Surprindeți cele mai frumoase momente ale verii în fotografii.

De ce CEWE?

Cea mai populară FOTOCARTE din Europa
100% GARANȚIA SATISFACȚIEI
Serviciul suport clienți - de Luni până Duminică
Sustenabilitate certificată

CEWE – O companie lider de piață, cu obiective și perspectivă pe termen lung

Company

Digitalizare cu responsabilitate

CEWE se angajează să utilizeze în mod responsabil tehnologiile digitale. De asemenea, am și documentat acest comportament.

Descoperiți Universul CEWE!

Dați viață celor mai dragi amintiri

De la fotografii la fotocărți și carcase pentru telefon

Fotografiile spun adesea mai mult decât o mie de cuvinte și, totodată, ne ajută să păstrăm alături și să retrăim cele mai dragi amintiri. Produsele noastre vă oferă multe oportunități de a surprinde și a da viață momentelor speciale. Nunți, zile de naștere, călătorii, prietenii - sunt multe ocazii. Și pentru fiecare ocazie, veți găsi formatul și dimensiunea care i se potrivește cel mai bine: de la fotocarte la fotografiile pe pânză, de la postere la felicitări. Cu serviciul nostru online, puteți găsi întotdeauna produsul potrivit și, de asemenea, veți găsi o mulțime de idei inspiraționale. Profitați de ocazie pentru a face un cadou dini inimă, unic și personal, personalizat sau pur și simplu pentru a obține o emoție de neuitat.

Produsele noastre foto - la fel de unice ca și dumneavoastră.

Aveți la dispoziție o gamă variată de produse din care să alegeți! Descoperiți Universul CEWE și dați viață amintirilor de neuitat prin:

  • Fotocărți : amintirile prind viața atunci când le răsfoiți. Puteți alege dintr-o varietate de dimensiuni, dimensiuni, tipuri de coperte, tipuri de hârtie și efecte de lăcuire. De asemenea, puteți introduce și filme in fotocarte
  • Fotografii : printați-vă fotografiile preferate pe hârtie foto autentică, strălucitoare și de înaltă calitate. Autocolante foto, magneți, printuri artistice și multe altele.
  • Calendare foto : bucurați-vă de fotografii pe tot parcursul anului. Calendarele noastre sunt disponibile într-o varietate largă de formate, dimensiuni și modele.
  • Felicitări foto : oricând puteți trimite o felicitare pentru a face o bucurie. Felicitări în diferite formate și tipuri. Poate fi aplicat chiar și efect de lăcuire.
  • Decorațiuni de perete : aveți întotdeauna cadrul cel mai potrivit pentru fotografia dvs. Aveți multe formate, materiale și cadre din care puteți alege.
  • Carcase pentru telefon : păstrați întotdeauna la îndemână fotografia dvs. preferată. Disponibile pentru o varietate foarte mare de modele, chiar și pentru cele mai noi smartphone-uri.
  • Cadouri foto : dați viață fotografiilor pe cani, textile și multe altele. Oferiți celor dragi cadouri din inimă!

Sugestia noastră: personalizați-vă cadoul foto cu un text unic - salutări, urări sau un comentariu amuzant.

Serviciu complet

Este foarte simplu și distractiv să creați produsele CEWE: editați-le online cu instrumente intuitive, unul dintre numeroasele designuri disponibile și texte. Sau alegeți să descărcați software-ul de comandă, pe care puteți lucra și offline. După ce ați comandat produsele foto, nu va dura mult până când veți primi produsul comandat. Vă vom livra comanda direct la domiciliu sau în magazinul selectat, după cum doriți. Suntem bucuroși să vă răspundem la orice întrebări cu privire la produsele sau comanda dvs.